donderdag 18 april 2019

Goede plafondverf

Na de uitslag is het goed om de testen en resultaten van de plafond verf test te bespreken. Zo kun je je eigen keuze maken voor een bouwmarkt plafondverf of een professionele plafondverf voor je eigen beste verf. Je gaat plafondverf kopen en dan is het goed om naar de plafondverf aanbieding te kijken. Dit bespaart je namelijk veel geld op de totale kosten van de uitbouw en de verf is van goede kwaliteit.


Als je verf hebt, roer deze dan goed door elkaar en giet hem dan over in een speciale verfbak.

Niet alle muurverven kun je goed schoonmaken. Hoe goed verf tegen boenen kan, wordt aangegeven met de ‘schrobklasse’. Op de verpakking vind je schrobklassen van tot en met 5. Hoe lager, hoe beter de geverfde muur te reinigen is.


Schrobklasse kan dus het best tegen schrobben, klasse het minst. Plafondverf kopen – Top producten. De top van goede soorten plafondverf lichten we natuurlijk graag verder toe, zodat jij een weloverwogen keus kan maken.

En hoe kan dat nou beter dan door gebruikers te laten vertellen wat ze ervan vonden. Deze plafondverf is uitermate geschikt voor steenachtige plafonds. Latex is goed te verdunnen met water. Het is mogelijk de muren voorzichtig af te nemen en schoon te maken met een vochtige doek, zonder dat de latex van de muur afkomt.


De kwaliteit van de latex bepaalt de dekkingsgraad. Je kunt gebruik maken van plafondverf van Sikkens, net als van andere professionele en semi-professionele merken bij ons uit het assortiment. Speciaal bedoeld voor plafonds (van beton) die voorzien zijn van een spuitpleister (Spack).


Ook toepasbaar op andere ondergronden en goed hechtende, gereinigde oude verflagen. Beginnen doe je met één laag primer. De primer (of grondlaag) is nodig om het oppervlak voor te bereiden, oude vlekken te verbergen, absorptieverschillen te vermijden en een goede hechting van de eindlagen te verzekeren.


Mijn vriend kent dit merk niet. Heb daar dus geen mening over. Weet alleen dat wij zelf altijd wijzonol en sigma gebruiken, omdat die gewoon goed zijn. Deze merken zijn onder andere verkrijgbaar bij winkels als decokay, interkleur, decohome.


Dit zijn interieurzaken waar je vaak ook behang, gordijnen etc. Test: is de duurste latexverf ook de beste?

Om een goede hechting van de verf te verzekeren, is het nodig om het te verven oppervlak goed af te stoffen (bv. met een lichtjes vochtige doek). Op muren en plafonds die nog nooit zijn geverf is het aangewezen om een grondlaag (primer) aan te brengen, bij voorkeur van hetzelfde merk als de verf, ofwel een eerste laag met verdunde verf. VOCHTIG Zeker in een kinderkamer, keuken of trappenhuis is het belangrijk dat je de muren goed kunt reinigen. Hoe goed de verf tegen schoonma-ken kan, wordt aangegeven met de ‘schrobklasse’.


A-merken muur - en plafondverf voor elk budget. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Muurverf voor binnen: professionele en semi-professionele merken.


Gratis verzending vanaf €50. In iedere kleur die je zoekt. Ja weinig verrassend denk ik dat Sikkens er als beste uit komt.


Helaas is Sikkens een behoorlijk duur merk terwijl er blijkbaar toch echt wel merken zijn die ook een goed resultaat opleveren en een stuk goedkoper zijn. Onze experts vonden de duurste acrylverven de beste. De verf zonder vermelding van acryl of latex scoorde het minst goed.


De grote verassing was de goedkoopste latexverf uit de doe-het-zelfzaak. Die hield uitstekend stand tussen de duurdere varianten en is dus een mooi alternatief voor wie aan de portemonnee denkt. Dulux heeft makkelijke plafondverf die lichtblauw kleurt als je bezig bent en wit wordt bij het uitdrogen.


Iets duurder, maar goede kwaliteit. We hebben de test gedaan en zagen geen verschil in witheidsgraad tussen levis plafondverf en deze lichtblauwe verf van Dulux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts