maandag 22 april 2019

Wave gordijnen ophangen

Vind wave gordijnen het nu op Kensaq. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Bestel Gordijnen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Een wave -plooi gordijn hoeft niet veel duurder te zijn dan een traditioneel geplooid gordijn ! Voor een gemiddeld wave - plooi gordijn heeft u niet meer stof nodig dan b. Wave gordijnen zijn een vinding van Silent Gliss. Creëer eenvoudig een mooie golf ( wave ) in uw gordijnen met wave gordijnrails en wave runners van het merk Interstil of Goelst. De runners en rails zijn geschikt voor iedere gordijnstof.


Aan de standaard gordijnrail kunt u gordijnen met alle soorten plooien ophangen. Wanneer u kiest voor een enkele of dubbele plooi dan kunt u er voor kiezen om de gordijnen onder of voor de rail op te hangen.

Bij een wave plooi komen de gordijnen altijd onder de rail te hangen omdat de wave plooi ook naar achteren gaat. Bij wave gordijnen wordt er band aan de bovenzijde opgestikt. In dit band komen op vaste afstanden haakjes die vervolgens in de rail gaan. In de rail zitten glijders die met een koordje aan elkaar vastzitten.


Een gordijn wave plooi ontstaat dus pas door de combinatie van de glijders op koord en het juiste wave band. Bij de bouwmarkt zijn kant-en-klare gordijnen verkrijgbaar, in diverse kleuren en dessins. Deze gordijnen zijn reeds voorzien van een plooiband voor de gordijnhaken.


Kies als breedte: 1x de raillengte. Gordijnen ophangen Een gordijnrails ophangen klinkt als een moeilijke klus, maar is stiekem makkelijker dan je denkt. Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips. Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je.


In onze webwinkel kunt u niet alleen terecht voor het bestellen van uw gordijnen met een wave -plooi maar ook voor alle onderdelen om zelf uw wave -plooi gordijn te maken. Kant-en-klare gordijnen van KARWEI zijn voordelig en je kunt ze zo mee naar huis nemen. Het stappenplan helpt je hoe je gemakkelijk de gordijnen op maat. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Bij de wave gordijnen worden de gordijnen zo gemaakt dat er golven in de gordijnen komen. Eigenlijk zoals de gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede hangen. Er wordt aan de bovenzijde van het gordijn waveband vastgezet en hierin worden haakjes ingestoken waarmee de diepte van de golven wordt bepaald. Aan het kopen van de gordijnen zelf wordt veel aandacht besteed.


Een mooie stof, de juiste kleur en een hip patroontje. De rails worden vaak ondergewaardeerd en op het laatste moment snel gehaald. Terwijl deze juist erg sfeerbepalend zijn.


Als eerste kijk je naar het ophangsysteem van je gordijnen. Voor het ophangen van gordijnen zijn er veel keuzes. Lees alles in onze blog over de mogelijkheden. Hoe hang je wave gordijnen op? Het is aan te raden een expert in te schakelen, omdat het bevestigingssysteem iets anders werkt dan bij reguliere gordijnen.


Gordijnen met een wave plooi vallen het mooist als je ze laat bevestigen onder een speciale gordijnrails. Hiervoor heb je ook specifieke wave runners nodig. Deze glijders zijn draaibaar en onderling verbonden met een dun koordje met een afstand van cm. Ze zorgen ervoor dat het gordijn golvend in diepe plooien hangt. De voordelen van de waveplooi.


Deze plooi kan gebruikt worden in iedere gordijnstof en zorgt voor een gordijn dat vrijwel altijd mooi golvend valt. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden bij de hand hebt als je je ramen gaat stofferen. Onze veelzijdige gordijnroedes bieden ook een hoekoplossing en verschillende soorten afsluitknoppen om de look van je gordijnen af te werken. We hebben accessoires als hoeken, ringen en klemmen waarmee het ophangen van je gordijnen een fluitje van een cent is. Het gordijn blijft zowel open als gesloten in de mooie Wave -plooi dankzij speciale runners.


Dit draaibare mechanisme in de rails is de plek waaraan de gordijnen bevestigd zijn. Gordijnen zorgen voor sfeer en privacy en sluiten tegelijkertijd licht van buiten af. Je weet welke gordijnen je wilt, of misschien heb je ze al.


Hoe dan ook, je hebt aandacht besteed aan het kiezen van gordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts