woensdag 10 april 2019

Silvana support

Hoge kwaliteit Dekbedden in alle maten. Achteraf betalen en Gratis retour. Grootste assortiment topmerken bij Dekbedwinkel. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.


Silvana support

Silvana bij Smulderstextiel. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. Al ruim jaar en onomstreden en een bewezen effectief neksteun kussen. Ontwikkelt in samenwerking met én aanbevolen door fysiotherapeuten.


Let op, dit zijn de maten van de kussensloop. Emerald is het kussen uit de silvana support. Op zoek naar een nieuw hoofdkussen voor bed of boxspring? Bekijk het ruime aanbod hoofdkussens bij Goossens.


Silvana support

Kwaliteit, voor een verrassend scherpe prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Een goed hoofdkussen is uiteindelijk verantwoordelijk voor maar liefst één derde van jouw slaapcomfort. Dit hoofdkussen is de dunste variant in de collectie en het beste alternatief voor de buikslaper. Als consument geniet je van optimaal comfort. Al jaar de grootste aanbieder van hoofdkussens voor de juiste support van uw hoofd met de beste merken. Uiteraard vindt u bij ons ook het best passende bedtextiel en dekbedden.


Kom dan testen in onze testroom in Zoetermeer of neem contact met ons op. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom! Om goed te kunnen uitrusten, moet daar geen spanning in zitten.


Voor meer gedetailleerde informatie, bekijk de video hieronder. De tijk van het kussen is gemaakt van 1 hoogwaardige katoen en behandeld tegen huisstofmijt. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en. Door de neksteun kunnen de nekwervels optimaal ontspannen voor een verkwikkende nachtrust. En door de bovenvakken in verschillende hardheden lig je goe zowel op de zij als op de rug.


Silvana support

Hun nek ondersteunende hoofdkussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Het Royale hoofdkussen is het eerste dons gevulde neksteunkussen van dit merk. Het hoofdkussen kenmerkt zich door een luxe en mooie uitstraling. Over de Calex Wake-up light Met de Calex Wake-up light wordt u ontspannen wakker door de simulatie van zonsopkomst.


Bij de productie van deze kussens is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals latex neksteunen en katoenen tijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts