maandag 1 april 2019

Offecct

Our products are developed to create innovative meeting spaces and secure a sustainable life cycle. Browse sofas, tables, chairs, room dividers and more! Zoals akoestische wandpanelen, scheidingswanden maar ook fauteuils, zaalstoelen en banken met akoestische en geluiddempende eigenschappen. Omdat het volledig gewatteerd is, is het zitten op de Carry On ook geen marteling. Een van de armleuningen van de Solitaire is als een integraal tafelbla voor het lezen, schrijven of als bijzettafel.


Een groot deel van de omzet is afkomstig uit export naar het buitenland. OFFECCT believes in combining genuine Swedish craftsmanship with qualitative, innovative and sustainable design. Offecct Solitaire bezoekersstoel.


De lichtgewicht Soundwave Wall panelen reduceren hinderlijke geluidsreflecties. Ideaal om even te pakken (door middel van het hengsel) om even bij een collega aan te schuiven om iets te bespreken. Hitta allt för att skapa en bättre luft- och ljudmiljö hos oss! De Carry On heeft eenvoudige ronde vormen en combineert traditionele materialen en handwerk met een modern design.


Dit heeft een positieve uitwerking op mensen tijdens bijvoorbeeld vergaderingen. Deze fraaie panelen van Zweeds design en makelij zijn ontworpen door Teppo Asikainen. Het design van Soundwave Scrunch is geïnspireerd door verkreukeld papier. Flexibele zitoplossing Carry On biedt u de mogelijkheid om te gaan zitten waar dat gewenst is!


Eenvoudig te stapelen en draagbaar door het handvat aan de bovenzijde van de kruk. Het heeft hoge design ambities die ook blijken uit de vele ontwerp prijzen die ze de laatste jaren hebben ontvangen. The Swedish designer created the Carry On stool in order to keep stress low at work, encouraging a smile on the employee’s face.


De rug en zitting kunnen voorzien worden van wisselende hoezen. De verbinding tussen rug en zitting is geaccentuurd met grote knopen, een belangrijk design detail. Kom langs in de Akoestiekwinkel! Middags uitsluitend op afspraak.


Together with designers and architects from around the worl we develop furniture with sustainable, functional and attractive design for modern meeting places. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Carry On is designed by Mattias Stenberg who has a strong belief in the need of flexible working places in the public space.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ze handelt naar haar missie om duurzame producten te creëren met een lange levenscyclus. Deze designers hebben de tafel geïnspireerd op vogels. Dit komt terug in de poot van de tafel, die heeft namelijk wat weg van een vogelpoot. De tafel heeft een sterke expressie en is grafisch en dynamisch.


Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Sign in to like videos, comment, and subscribe. De Solitaire heeft een volledig gestoffeerde draaibare zitkuip met armleuningen op een verchroomde ronde kolom en vlakke ronde voetplaat.


Hét adres voor projectmeubilair, kantoorinrichtingen, nieuw en gebruikt kantoormeubilair zoals: bureaustoelen, design meubilair en zit-sta bureaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts