donderdag 25 augustus 2016

Eps verf

Eps verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Eps verf

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Vind histor verf aanbieding als je nu zoekt. Muurverf in kleuren tegen lage prijzen.


Bestel hier verfspullen online. Kies uit producten vanaf € 295. Sikkens Rubbol EPS (voorheen EPS Plus) is een grondverf, voorlak en aflak in één. Deze verf is geschikt voor het overgronden, voorlakken en aflakken van houten delen en het onderhoud van o. Dit is dus zowel een grondverf als aflak.


Eps verf

Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Prima verf en gemakkelijk te schilderen. Goede prijs, uitstekend ingepakt en kleur klopt precies. En zoals gezegd supersnel verzonden. Aan te bevelen, ik ga hier vaker bestellen.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Daarom is deze buitenverf ideaal op gevelbekleding, boeiboorden, tuinhout of kozijnen. Door de open structuur van de verflaag kan er geen vocht in het hout trekken, maar er wel uit. Hierdoor kan het hout als het ware ‘ademen’ en kan deze verf dus niet gaan bladderen.


Eps verf

De EPS Plus van Sikkens heeft een goede weervastheid en is gemakkelijk verwerkbaar. Ook de goede kantendekking en vulling maken deze verf erg geliefd voor buitenschilderwerk. Wij mengen jouw lievelingskleur graag voor je op onze mengmachine! Ja, op kozijnen is deze ook toepasbaar.


EPS (Schakelverf) is op iedere ondergrond geschikt. Zoals Kees al noemde heeft het dus voor en nadelen. Snel geleverd in heel Nederland! Daarna kan je afwerken met lagen EPS Thix. Mooie donkergroene, natuurlijke kleur.


Inhoud 7ml genoeg voor ongeveer m². In het Praxis assortiment vind je een zeer uitgebreid assortiment verf van Sikkens. De verf is duurzaam en blijft in vergelijk met andere verf veel langer zitten, waardoor je langer van je klus geniet. Ook heeft het te schilderen oppervlak minder verf nodig, wat automatisch zorgt voor kostenbesparing.


Een A merk verf is niet keer zo goed als een bouwmarkt verf maar wel veel beter en deze zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te schilderen en dat de glansgraad beter blijft in de loop der jaren. Het kiezen voor duurdere ofwel kwalitatief betere verf kan bij sommige schilder werkzaamheden handig zijn want deze wil je vaak niet overdoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts