donderdag 25 augustus 2016

Metallic houtverf

Metallic houtverf

Creër een leuk effect met metallic verf, glansverf of glitterverf. Diverse soorten kleuren metallic -, glans en glitterverf vind je in ons assortiment. Een bekend DHZ merk verf brengt in samenwerking met (verwijder mod) een aantal metallic muurverven op de markt. Je moet de metallic verf wel eerst zeer goed roeren. In mijn voorbeeld had ik lagen metallic gezet, maar dit is niet nodig.


Metallic houtverf

Na de tweede keer ziet het er hetzelfde uit als de eerste keer. Dit zit als een huis, en alles ziet er egaal uit. Sterker (maar minder metaalglanzend) te maken door watergedragen blank af te lakken. Het is dus een metallic goudverf.


Metallic muurverf moet vaak al meerdere keren worden opgezet op een niet zuigende muur (lees minimaal drie keer). Tevens heeft u een ondergrond die normaal gesproken al twee keer moet worden gesausd. Wel een nadeel: ik hoor een kleine. Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit. Deze verf is wel iets lastiger te verwerken dan ‘gewone’ muurverf.


Maar volg je dit stappenplan goe dan wordt je muur een schitterende blikvanger. Tip: je krijgt een nog spannender effect als je onze metallic verf op een structuurondergrond gebruikt. Op zoek naar een spuitbusverf?


GAMMA heeft een ruim assortiment verf spuitbussen van hoge kwaliteit. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat. Hierdoor voorkom je dat het hout begint te rotten en daarom is deze verf zeer geschikt voor houtwerk buiten. Inka Metallic pasta, een dikke dekkende wax pasta met metallic effect.


Metallic houtverf

Houtverf is in verschillende glansgraden verkrijgbaar. Bij toepassing merk je onmiddellijk de uitstekende dekking en zie je het fantastische glanzende metallic effect. Deze muurverf blijft langdurig mooi. Online de beste verf en hoge kortingen tot wel ! Sigma, Sikkens, Wijzonol en MagPaint: allemaal kwaliteitsverf. Wij hebben alle mooie en kwalitatieve merken in huis.


Bestel goedkope verf in onze online verfwinkel. De KARWEI spuitlak zijdeglans metallic zilver 4ml is een duurzame spuitlak met hoge dekkracht. De lak is ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan, spijlen en dergelijke. De lak kan gebruikt worden op houtwerk, metaal, harde kunststoffen en keramische materialen. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Bekijk de categorie klussen op hema. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. De verf is speciaal bedoeld voor een decoratieve afwerking met metallic effect.


De verf is enkel geschikt voor toepassingen binnenshuis. Je kunt het eenvoudig met een kwast of roller aanbrengen. De muurverf op waterbasis droogt snel en is reukarm. Bescherm houten deuren, trappen, kozijnen, vloeren en wanden met een geschikte houtverf.


Flexa verf is onmisbaar in elk huis. Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts