dinsdag 16 augustus 2016

Sikkens jachtlak super gloss

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Sikkens verf en lak voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Sikkens jachtlak super gloss

Nelf-nelfamar-supertop- gloss -Hoogglanslak. Hydrant SuperGloss is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Oude verflaag vooraf goed schuren. Producten getagd met sikkens supergloss. International Super gloss hs.


Geschikt voor boven de waterlijn zoals het schilderen van de romp en de buitenkant van de cabine. Deze verf kan op vrijwel alle voorbehandelde ondergronden worden toegepast. Superieure, eencomponenten, hoogglanzende aflak,. Super Gloss HS is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen, de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-lagen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor super gloss. Stuur die gasten eens een open vraag hier over. Vorige Artikel van Volgende. Deze topper van het merk Sigma Coatings is, zoals de naam al doet vermoeden, het beste jongetje van de klas en komt meerdere malen als beste uit de test.


Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze. Sigmavar Yacht Gloss is een oplosmiddelhoudende, hoogglanzende blanke lak. De lak biedt bescherming tegen de invloeden van weer, win zoet en zout water. Bestel Goedkoop Nelf Nelfamar Supertop Gloss hoogglans jachtlak - Nelfamar Supertop Gloss is een hoogglans jachtlakverf. De Supertop Gloss is een alkydhars aflak met een hoge bolle glans voor buiten.


Perfect toe te passen op elke denkbare, voorbehandelde, stalen en houten ondergronden boven de waterlijn. Super Gloss HS kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast, hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. Ruwa jachtlak Een glanzende, elastische, kleurloze bootlak voor buiten.


Geeft bij voldoende laagdikte een traditionele bolle glans. Op basis van high solid alkydhars. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Sigma S2U Gloss bestellen bij Verfwinkel. UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Een hoogwaardige één-component hoogglans aflak op basis van een met siloxanen. Het product is verwerkbaar van ˚C tot.


Wij hebben een ruim assortiment bootlak, waaronder sikkens , met een keus uit aflak. Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product. Door jachtlak te gebruiken ben je jarenlang verzekerd van een goede beschermlaag op het hout. GAMMA verkoopt diverse buitenlakken in verschillende kwaliteiten en kleuren.


Sikkens jachtlak super gloss

Vraag nu GRATIS verftechnischadvies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts