dinsdag 23 augustus 2016

Metaal epoxy

Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden (krachten, trillingen, (zee)water, zware belasting), zoals gereedschap, onderdelen van auto, motor, (brom)fiets, metalen (tuin)hekken of bestek.


Tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.

Pattex Power Epoxy Super Mix Metal met spuit biedt u de hoge lijmprestaties die u nodig hebt voor nagenoeg alle metaalreparaties, van scheuren en lekken in watertanks en metalen buizen tot het bevestigen van deurkloppers en handdoekhaken. Droogt snel op, heeft een metaalkleur, krimpt niet en zet niet uit tijdens het uitharden. Zettex Epoxy Stick is een vormbare tweedelige epoxy. Dit reparatieproduct wordt in één minuut (handmatig) gemengd en zorgt voor een langdurige reparatie. Metaal gevulde epoxyhars voor het herstellen van gaten en versleten onderdelen van staal zoals cilinders carters, carburatoren, pompen.


E- 1METAAL REPARATIE Epoxy (KOUD LASSEN) Twee componenten pasta, zogenaamd kneedbaar metaal , ontworpen voor snelle reparaties van machines en apparaten zonder demontage. Herstelt verbindingen, afdichtingen en beschadigingen in alle metalen (aluminium, staal, ijzeren afgietsels, brons).

Een epoxy coating is een tweecomponenten product. Deze coatings worden vooral toegepast op metaal en beton. Epoxy coatings hebben een zeer hoge mechanische en chemische bestandheid en hechten uitstekend. Veel metaalprimers worden van epoxy gemaakt, vanwege de zeer goede hechting op metalen ondergronden.


Bison 2-componentenlijm kombi metaal ml 8. Als het staal is, hebben wij er een coating voor. We verzorgen het poedercoaten van uiteenlopende producten. We doen dit voor tal van doeleinden en branches. Poedercoaten is geschikt voor alle soorten metaal.


U kunt aluminium ook voorzien van een laag poedercoating. Een breed assortiment epoxyharsen. Vanaf euro gratis verzending! Epoxy is het resultaat van de dwarsverbinding tussen de moleculen van de hars en de harder.


Onze epoxy ruikt niet of nauwelijks. Uitgeharde epoxy is veilig voor mens, dier en plant.

Boat Epoxy kan worden gebruikt als lijm, plamuur, lamineerhars, om te coaten en voor creatieve toepassingen zoals resin art. Naast roestbescherming zorgt deze 2K Epoxy Primer voor een uitstekende hechtlaag van de autolak! SprayMax 2K Epoxy filler in spuitbus is een universeel toepasbare primer voor de hechting van autolak op alle ondergronden zoals metaal , mdf, non-ferro metalen , gegalvaniseerde ondergronden en geanodiseerde aluminium ondergronden.


Poly-Mix PV metaal epoxylijm is een handige componenten epoxylijmpasta in één koker. Geschikt voor het lijmen en repareren van metaal. De ideale oplossing voor het doseren van kleine hoeveelheden. Verpakking: koker 1ml inclusief twee mixertips.


Epoxy tafels worden bij geheel op maat gemaakt. De mogelijk zijn daardoor eindeloos. Wij hebben kennis van materialen, constructie eigenschappen, gebruiksgemak en vooral design. Een epxoy tafel begint echt nog bij het ruwe hout.


Versatile, easy-to-use, multi- metal epoxy adhesive is two-part adhesive and filler system that eliminates the need for welding or brazing. Sets in four minutes, no clamping needed. Fills gaps and will not shrink. When cure can be drille sande threaded or filed. Resistant to water and solvents.


Vergeet niet de toebehoren direct mee te bestellen! Om dit product te verwerken heeft u een Handpistool. Epoxy heeft een druk- en treksterkte die twee keer groter is dan die van beton. Door zijn vloeistofdichtheid kan het worden toegepast in vele bewerkingen, waaronder als vloertoepassing. Zowel in de industrie als in de esthetische markt vindt dit materiaal zijn weg.


Nadeel is wel dat epoxy onder UV-licht verkleurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts