dinsdag 30 augustus 2016

Double coat kleuren

Double coat kleuren

De mooiste Jassen voor jou. Kies je favoriet en shop snel. Bestel nu jassen op beslist. Grootste aanbod Jassen online. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Hoge kortingen op meerdere stuks en direct uit voorraad leverbaar! Bekijk onze grote collectie coats online. Meer tijd over voor geluksmomentjes!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Double Coat is leverbaar in standaard kleuren , wit en zwart. De standaard kleuren vindt u weergegeven in deze digitale kleurenkaart. Omdat uw instellingen van uw monitor en videokaart een invloed hebben op de weergegeven kleur , dient deze digitale kleurenkaart slechts als indicatie.


Double coat kleuren

Leverbaar in diverse kleuren. Een hoogwaardige twee componenten dd lak voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan krasvastheid en glansbehoud. Eenvoudig te verwerken met kwast of roller.


U kunt bij dit product alleen de standaard kleuren bestellen. Perfect glansbehou niet vergelend. Ook wel bekend als de zogenaamde DD lak.


De IJssel double coat is een twee component polyurethaan lak. Een op kleur gemaakt verfbus is redelijk snel leverbaar. Uit ervaring is gebleken dat u na ongeveer werkdagen de bestelling al in huis heeft. Daarnaast biedt deze lak een langdurige UV bestendigheid.


Deze lakken zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld uw polyester boot een nieuwe kleur te geven. De lak geeft een zeer hoge glans en een professioneel resultaat. Deze lak is te verkrijgen in diverse standaardkleuren, vrijwel alle RAL kleuren , en in transparant. Honderden sprankelende combinaties zijn mogelijk met deze trend kleuren.


Double coat kleuren

Naleveringen zijn gegarandeerd zodat reparaties of een volledige schilderbeurt met deze kleuren ook in de toekomst mogelijk blijven. BTW: € 4De kleur kunt u opgeven in vak notities op de bestelpagina. Om u te helpen het best haalbare resultaat te behalen met onze double coat hieronder de nodige tips, handleidingen en verwijzingen: Tip: Een DD-lak -of breder- een 2K-laksysteem mag u NOOIT over een 1-component lak opzetten! Ik heb al een proefvlak gedaan op het voordek dat ziet er goed uit en heeft al een winter zeilwedstrijden doorstaan. Alleen de kleur is een probleem.


Ik wil met standaard kleuren werken i. De Spirit heeft voor de kajuit opbouw een andere kleur dan het dek. Nu heeft een kennis mij de IJssel double coat aangeraden als verf om de topzijdes bovenwater mee te coaten. Twee componenten polyurethaan lak. Zeer eenvoudig te verwerken met kwast of roller zonder kwaststrepen of roller aanzet. Exceptioneel glansbehou niet vergelend.


Double coat kleuren

Hecht direct op een groot aantal kunststoffen zoals polyester en ABS. Kleur : standaard kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts