woensdag 24 augustus 2016

Geboortekaartjes retro vintage

Geboortekaartjes retro vintage

Het juiste adres om kwaliteit en persoonlijke creativiteit te combineren. Bekijk collectie, bewerk en bestel. Creëer retro geboortekaartjes die niemand anders heeft.


Geboortekaartjes retro vintage

Kies het vintage geboortekaartje dat je leuk vindt en pas het direct aan naar jouw wensen. Bestel een proefdruk van jouw gepersonaliseerde geboortekaartje en laat je verrassen! Vóór 20:bestel vandaag verzonden! Het mooiste kaartje voor het liefste kindje bestel je bij Kaartje2go.


Geboortekaartjes in retro - vintage stijl overzichtelijk ik beeld. Vintage geboortekaartjes met retro elementen zoals bloemen, silhouet en kraft - om echt die look van vroeger in je geboortekaartjes te krijgen: op deze pagina vind je allerlei kaartjes in deze leuke, ouderwetse stijl. Ben jij fan van nostalgische- en retroplaatjes, hippe patronen of een vintage look? Dan zijn bijgaande retro en vintage geboortekaartjes jouw op het lijf geschreven.


Retro en Vintage geboortekaartjes. Wij zijn superfan van deze stijl, dat mag duidelijk zijn en deze collectie is dan ook onze topfavoriet. Op retro - geboortekaartjes spot je verrassend vaak beestjes. Dieren die je vaak terug ziet komen op de geboortekaartjes zijn het hertje, de vos, een konijntje en vintage vogeltjes.


De dieren passen helemaal in het geheel en je kunt ze terug vinden als geschilderde beelden of als silhouetjes op de geboortekaartjes retro. Bestel dan een vintage geboortekaartje op kraftpapier. Zo weet je zeker dat jouw kaartje eruitziet als een geboortekaartje van vroeger. Het verschil tussen retro en vintage. De term vintage wordt namelijk gebruikt voor authentieke artikelen die minimaal jaar.


Geboortekaartjes retro vintage

Namen voor op je vintage geboortekaartje. Gaat jouw voorkeur uit naar stoere vintage geboortekaartjes ? Vintage namen voor meisjes en jongens zijn meestal retro namen. Wij ontwikkelden een serie vintage geboortekaartjes. Laat iedereen meteen jouw baby bewonderen en kies voor een geboortekaartje met een vleugje nostalgie.


Met kleuren als oudroze, zeegroen en blauw hebben deze geboortekaartjes een mooie, ouderwetse uitstraling. Of ga voor geboortekaartjes met patronen en hippe prints uit de jaren in retro stijl. Ben je een liefhebber van nostalgische en retro afbeeldingen en ben je op zoek je een lief geboortekaartje voor jullie kindje? Leuke kaartjes met details van onder andere kant, vintage bloemen, retro printjes en mooie letters.


Geboortekaartjes retro vintage

Tadaaz biedt een ruim aanbod aan babykaartjes voor jongens en meisjes. Het duurt wellicht even tot je alle geboortekaartjes doorlopen hebt. Dankzij handige filters kan je ons ruime aanbod onder andere filteren op ‘ geboortekaartjes jongen’ en ‘ geboortekaartjes meisje’.


Bij Pincopallino vind je ook hippe en trendy retro geboortekaartjes. Kies een mooi ontwerp en maak zelf online je geboortekaartje ! Bijzondere wensen of aanpassingen? Een eerste proefdruk is €(geen verzendkosten). Volledig aan te passen naar jullie smaak. In onze collectie vintage geboortekaartjes vind je lieve kaartjes met een vleugje nostalgie.


Het gebruik van oude labels en papier in combinatie met de oude stempels en retro kleuren zoals bijvoorbeeld turkoise, zeegroen, oudroze en zalmroze geeft deze kaartjes die speciale vintage uitstraling. Bestel eens een proefdruk voor €en je zult geheel vrijblijvend de kwaliteit van de geboortekaartjes ervaren. Direct contact met de designer! Petit Konijn bedenkt en maakt dé vrolijkste retro geboortekaartjes. Wie houdt er nou niet van retro en vintage ? De krullerige stijl van een klassieke kaart spreekt meteen boekdelen, wat voor ontwerp je ook kiest voor je vintage geboortekaartje.


Veel geboortekaartjes die nu weer hip zijn, zijn geïnspireerd op vroegere tijden. Zo zijn er nostalgische geboortekaartjes met ouderwetse plaatjes, maar ook retro kaartjes met designs uit de jaren 5 en 70. Ook een veelgeziene stijl voor geboortekaartjes is op dit moment het vintage geboortekaartje. Bent u een liefhebber van opvallende kleuren, structuren en motieven? Een stijl die geïnspireerd is op het verleden?


Dan is een retro en vintage geboortekaartje een uitstekende keuze. Soms waan je je echt weer terug in de 60er jaren maar toch zijn de geboortekaartjes heel eigentijds zijn door de mix van retro en het hier en nu. Informeer voor je eigen wensen op het geboortekaartje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts