dinsdag 23 augustus 2016

Lbh wijzonol

Lbh wijzonol

Beschikbaar in heel veel kleuren. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! Voor 23:besteld = morgen in huis.


Lbh wijzonol

Systeemverf tegen de laagste prijzen. Deze heeft een matte uitstraling,. LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak. Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Deze verf is ook erg geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren.


Wij zorgen voor de vlotte verwerking van jouw bestelling en de verzending naar jouw adres. En bestel je voor minimaal €50? Met deze lak ben je tot wel jaar schildervrij! Inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Benieuwd naar alle wijzonol verf?


Lbh wijzonol

Wij hebben ons productaanbod in een overzicht gezet. Bekijk direct welke professionele verf wij voor u hebben. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? We gaan er meteen voor je mee aan de slag of kunnen je natuurlijk meer vertellen over dit product. Toepassing: Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof.


Naast het gebruik op hout is deze verf ook geschikt op voorbehandeld metaal. Wijzonol LBH lak bestellen? Dit product is dus zowel een grondverf als een voorlak. De lak is op basis van alkydhars en is daarom geschikt om buiten te gebruiken.


Je kunt er heel het jaar door mee aan de slag en vertrouwen op de goede (kanten)dekking van dit product. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. De verf heeft een goede vloeiing en dekt goed.


Deze lak voor buiten heeft een hoge duurzaamheid en is kras- en slijtvast. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. De bijzondere eigenschappen zoals zeer hoge dekkracht - uitmuntend glans- en kleurbehoud - duurzaam glansbehoud en een levensduur tot wel jaar zorgen voor jarenlang onderhoudsvrij schilderwerk. Het product is het gehele jaar te verwerken, en heeft een lang kleurbehoud. Hoe dat komt lees je in ons blog.


Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c. Een universele, hoogvullende grondverf voor gebruik buitenshuis. Deze systeemverf is uitermate geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grote houtoppervlakten, maar ook van voorbehandeld metaal en kunststof. Verder biedt deze verf een hoge dekking, vulling en laagdikte, uitstekende buitenduurzaamheid in combinatie met o. Bekijk hieronder de verschillende productlijnen.


Een lekker makkelijk te verwerken, mooie halfglanzende vochtregulerende verf die bijzonder breed inzetbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts