dinsdag 16 augustus 2016

Stijlvolle badkamers

Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Jouw Persoonlijke Badkamer! Inclusief Klantervaringen! Hoeveel jouw Badkamer Kost!


Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Ruim assortiment badkamers. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kalm en elegant, dat zijn sleutelwoorden voor de stijlvolle badkamer. Waarschijnlijk kies jij voor materialen met een kwalitatief hoge afwerking die er stijlvol uitzien.


Welkom bij De Eerste Kamer voor een badkamer met karakter! Daarnaast hebben we ook veel aandacht voor de sfeer die het meubel brengt. Natuurlijk kijken we ook kritisch naar de maatvoering en het materiaal. In een grote badkamer mag het meubel best wat royaler zijn.


Maar in een kleine badkamer is een wat compacter meubel veel fraaier. De badkamer is de plek waar je je opfrist en alle zorgen even opzij kunt zetten. Daar waar een verkwikkend moment om de dag mee te beginnen of een ontspanningsmoment om je dag mee af te sluiten plaatsvindt. Hopelijk heb je nieuwe inspiratie kunnen opdoen na het lezen van alle stijlvolle badkamer ideeën! Uniek is de stalen douchewand met handdoekbeugel die tegelijkertijd de designradiator is van deze badkamer.


Deze douchewand en designradiator ineen is ontworpen en ontwikkeld door De Eerste Kamer. Bij het zwarte staal passen uitstekend zwarte kranen. In deze stijlvolle badkamer zien we de zwarte kranenlijn van het gerenommeerde merk VOLA.


Stijlvolle badkamers

Ontdek de mogelijkheden in onze showrooms in Meppel en Heerenveen. Veel moglijkheden met hout in de badkamer. Tegenwoordig wordt er steeds meer hout in badkamers toegepast.


Er wordt bijvoorbeeld een vloer gelegd in de slaapkamer die in verbinding staat met de badkamer. Dan is het mooi om uw vloer geheel of gedeeltelijk door te leggen in uw badkamer. Ben je op zoek naar een stijlvol design badkamermeubel?


Stijlvolle Italiaanse badkamers. Het Italiaanse merk Modulnova heeft een schitterende collectie badkamermeubels met warme kleuren en natuurlijke materialen. Wanneer jij ook houdt van Italiaans design, dan zijn deze meubels een echte eyecatcher voor jouw badkamer ! Fors design ontwerpt maatwerk minimalistische badkamers.


Wij voelen en denken met u mee over uw styling en wensen voor uw badkamer. Als je een idee van de indeling van je badkamerruimte hebt, kun je nadenken over de stijl van je badkamer. Bij Wooning vind je badkamers in landelijke stijl, maar ook in industriële of moderne stijl, betonlook badkamers , echte klassieke badkamers of luxe en designbadkamers. Grootste assortiment Badkamer.


Stijlvolle badkamers

Praktisch ingerichte stijlvolle badkamer Deze badkamer is niet alleen klein en smal, je hebt hier ook te maken met een schuin dak. Hierdoor wordt de loopruimte ook beperkt. Breng rust in de badkamer door veelal ton sur ton kleuren te gebruiken maar wel te spelen met verschillende structuren en materialen. Naast hout en riet kan ook steen zoals marmer heel erg mooi zijn in de badkamer. Heb je ook de wasmanden in de badkamer staan, tegenwoordig zijn er heel erg veel leuke wasmanden in een natuurlijke stijl.


Ook met microbeton kun je ervan uit gaan dat je een goede keuze hebt gemaakt. Een microbeton badkamer oogt ruw en natuurlijk tegelijk. Dit materiaal kan goed tegen een stootje, waardoor het altijd mooi blijft.


De kosten voor een microbeton badkamer komen overeen met de kosten van een beton ciré badkamer. Wil je ook aan de slag met inspirerende foto’s en toegang krijgen tot professionals die je kunnen helpen bij je droomhuis? Voor elke stijl badkamer , toilet of keuken is wel een bijpassende zeepdispenser te vinden. Zeepdispensers zijn er namelijk in vele stijlen en kleuren.


Qua stijlen kun je kiezen uit zeepdispensers in één kleur, met een design of motiefje of een cominatie van twee of meer kleuren of materialen. Scandinavische badkamer zijn te herkennen aan hun ruime opzet en het gebruik van gladgeschaafd licht hout. Het zijn lichte ruimtes met een haast minimalistische inrichting.


Stijlvolle badkamers

Hoe stijlvolle toestellen en badkamertegels je badkamer naar een hoger niveau tillen Naast het meubel zorgen de sanitaire toestellen voor een duidelijke stijl en look in de badkamer. Voor deze toestellen – zoals het bad , de douche ( douchecabine en douchebak ), het toilet , de lavabo of wastafel , het kraanwerk enz. Bramo samen met enkel kwalitatieve leveranciers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts