dinsdag 16 augustus 2016

Bolspiegel

Specialist in veiligheidsproducten. Bekijk ons uitgebreide assortiment! Gratis verzending vanaf €25! Voor zakelijk of privé gebruik. Snelle levering, bestel nu!


Altijd de laagste prijsgarantie.

Vandaag bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop je veiligheidsspiegels voor binnen bij Manutan. Spiegels koop je eenvoudig online bij bol. De bolspiegel is een effectief middel tegen misdaad en wordt geadviseerd voor binnengebruik in winkels, supermarkten en showroom.


De spiegels hebben boorgaten en kunnen bevestigd worden aan plafon muren en zuilen. Wanneer u het aan een plafond bevestig dan heeft u nylondraad of dubbelhaken nodig. Halve bolspiegel 1graden Halve bolvormige panoramaspiegel (model is een kwart bol) van 1graden, van helder acryl voor wand en plafondmontage.


Werkt uiterst preventief tegen diefstal, biedt optimaal en veilig zicht in werkplaatsen, garages, toezicht op machines en verkeer, parking, bewaking, enz.

Voorkom eenvoudig dode hoeken en gevaarlijke situaties. Koop en verkoop bolspiegel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Online een Verkeersspiegel, Industriespiegel of Veiligheidsspiegel kopen doe je bij VerkeersspiegelKopen. Wij hebben het grootste aanbod en de meeste expertise.


Duidelijk zicht, eenvoudig op te hangen door de voorgeboorde gaten in de rand. Ons assortiment varieert van winkelspiegels tot heftruckspiegels! Een bolvormige spiegel van 3graden.


Helder acryl voor wand en plafondmontage. Diverse afmetingen leverbaar voor kantoren, bedrijven en. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. De aanschaf van hulpmiddelen om uw goederenstroom te beheersen is vaak een duurzame investering. MagazijnPlaza denkt graag met u mee als het gaat om uw logistieke. Bolvormige panorama spiegel van helder acryl voor wand- en plafondmontage.


Met deze veiligheidsspiegels voorkomt u eenvoudig gevaarlijke situaties in uw magazijn. Zorg voor een verhoogde veiligheid in uw magazijnen en opslagplaatsen met onze veiligheidsspiegels. U kan kiezen uit verschillende modellen.

Eenvoudig richtbare spiegel door soepele arm. Alle producten van Manutan zijn getest en goedgekeurd door onze. Pole Cones zijn het perfecte product voor locaties en projecten waar om veiligheidsredenen palen nodig zijn, maar waar een traditionele paal van staal.


Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts