maandag 22 augustus 2016

Structurele zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 95. Structurele zonwering is een aluminium constructie uit geëxtrudeerde profielen en lamellen. Mooi, functioneel en gunstig voor het binnenklimaat. Ze houden de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met de glasoppervlaktes.


De ongewenste warmte en storende lichtinval komen niet binnen.

Zo wordt verblinding voorkomen en onaangename reflecties in tv- of computerschermen. Deze vorm van zonwering is de laatste jaren flink in opkomst. Door zijn strakke vormen is dit het best geschikt bij moderne gebouwen.


STRUCTURELE zonwering bepaalt – discreet en elegant, mede de look van een gebouw en zorgt er tegelijk voor dat binnenvallend zonlicht perfect onder controle gehouden kan worden. Dit kan bestaan uit vaste lamellen, kantelbare lamellen en schuivende panelen met lamellen (elektrisch of handbediend). Deze zonwering kan overal geplaatst worden, zowel aan bedrijfsgebouwen als particuliere woningen.


Structurele of architecturale zonwering is een aluminium constructie uit geëxtrudeerde profielen en lamellen die men aan de gevel hangt.

Verticale structurele zonwering Waar naast oververhitting tijdens de zomer, ook storende licht- inval gedurende gans het jaar moet vermeden worden, bieden verticale zonweringsschermen de oplossing. Op plaatsen waar doorzicht van ondergeschikt belang is, kan geopteerd worden voor een vaste uitvoering. Deze structurele zonwering kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en dit meestal op basis van haar esthetische eigenschappen.


De lamellen kunnen in een vaste of kantelbare positie geïnstalleerd worden, zowel in de verticale als in de horizontale uitvoering. Hierbij beschermt de zonwering u het hele jaar door tegen de zon en houdt de warme binnen wanneer het buiten koud wordt. Naast functioneel zijn structurele zonwering ook heel stijlvol. U kan bij ons ook terecht voor oplossing en op maat. Bijvoorbeeld indien het gaat om zeer grote afmetingen.


Hoekoplossing of gebogen luifels. Kom vrijblijvend advies inwinnen in onze showroom in Deurne of Sint-Niklaas. U vindt het bij ons allemaal.


Dit wil zeggen dat we met het Renson structurele zonwering gamma op zoek gaan naar een oplossing voor uw specifiek probleem. Architecturale of structurele zonwering geeft de architectuur van een gebouw een unieke look en bijgevolg esthetische meerwaarde. Aluminium luifels beperken de lichtinval bij hoogstaande zon maar laten zonwinst toe in koudere maanden.


Dit principe geldt het meest voor zuidgerichte gevels.

Ook de ontwikkelingen binnen de zonweringmarkt staan niet stil. Sinds een aantal jaren is de structurele zonwering in opkomst. Tijdens de bouw van een pand (zowel particulier als zakelijk) wordt de zonwering dan al geïntegreerd. Het is slechts een van de overwegingen die u moet maken als u buitenzonwering wilt aanschaffen. Buitenzonweringspecialist Henneke is u graag van dienst bij het vinden van zonwering die functionaliteit en het esthetische karakter uitstekend combineert.


Bekijk onderstaand ons assortiment buitenzonwering of kom langs in onze showroom. Bij verschillende projecten van ArchitectenGilde is structurele zonwering in de vorm van lamellen uitgevoerd. Door lamellen toe te passen in de gevel van een woning, wordt oververhitting door binnenvallend zonlicht in de zomer voorkomen en wordt storend lichtinval vermeden. Naast zonwering hebben de lamellen ook andere belangrijke functies. De structurele zonwering op basis van gesloten aluminium profielen is zowel horizontaal als vertikaal toepasbaar.


De ellipsvormige lamellen zijn er in verschillende afmetingen en opstellingen en aldan niet vast of beweegbaar d. Votech sunprotection biedt alle op maat gemaakte zonweringen aan! Met keuze uit verschillende modellen, elk aanpasbaar aan verschillende lengtes en met een keuze uit verschillende kleuren en doeken. Een zonwering is een investering die waarde toevoegt aan uw woning.


Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Jumbo, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte.


Zonwering : comfortgarantie in elk seizoen. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Buitenzonwering van Renson geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts