dinsdag 23 augustus 2016

Ophangsysteem canvas

Bestel nu jouw canvas in wensformaat. Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Een canvas ophangen was nog nooit zo makkelijk!


Ophangsysteem foto op canvas. Wij printen jouw gekozen foto op hoogwaardig canvas en maken gebruik van een zeskleurenproces. Hierdoor worden de kleuren zeer helder afgedrukt en heeft jouw canvas dus de beste kwaliteit! Display It Solo Set is een ophangsysteem dat acrylplaten en dibond op een strakke en veilige manier presenteert aan de wand. Met de Uniq Hanger kan een canvasdoek eenvoudig opgehangen worden.


Ook bieden wij accessoires voor op de canvas , dibond of acrylplaat, bekijk alle producten onder ‘overig’. Canvas ophangsystemen zijn de ideale oplossing voor het ophangen van een schilderij of foto waaraan nog geen ophangmogelijkheid aan de achterzijde zit. De afgelopen jaren zijn Foto’s op Canvas steeds populairder geworden. Foto op canvas in baklijst ophangen. Als je een baklijst bij je canvas doek bestelt, kun je gebruik maken van hetzelfde ophangsysteem als een normale foto op canvas.


Een houten baklijst is te verkrijgen in drie verschillende kleuren: zwart, wit of blank (houtkleur). Zo’n baklijst geeft de foto een zwevend effect, omdat je het canvas doek erin. Dit ophangsysteem bevat een gemakkelijk te gebruiken wandplug, drie schroeven en een tandhanger. Deze tandhanger wordt bevestigd aan de frame van de canvas , waarna je eindeloos kunt genieten van jouw nieuwe wanddecoratie!


Je vindt het metalen ophangsysteem aan de achterkant van het canvas. Bij maten onder de meter komt er één ophangsysteem op. Boven de meter plaatsen er twee achterop. Deze kan je over de schroeven hangen.


Heb je een canvas met baklijst besteld? Het ophangsysteem werkt hetzelfde als canvas zonder baklijst. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Zo bespaar je weer op het ophangsystem. Of je kan gewoon even langs de bouwmarkt gaan.


Dat scheelt ook veel geld. Dopsysteem voor foto’s op hout Bij een foto op hout heb je de mogelijkheid om het ophangsysteem in het hout te laten verwerken. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met koorden en haken en wordt aan het plafon aan de wand of achter of onder een kroonlijst bevestigd. Een foto op canvas is erg mooi en kan makkelijk overal worden opgehangen.


Voor jouw mooiste foto op canvas in groot formaat kun je natuurlijk ook bij albelli terecht. Een herinnering op canvas van je mooiste momenten in een groot formaat is ook altijd geschikt als een heel bijzonder geschenk. Er is een grote diversiteit aan producten die u kunt ophangen aan de wand. Voor elk product is een ideale ophangmethode.


Zo bieden we bijvoorbeeld de ophangplaten die uitermate geschikt zijn voor dibond of forex panelen. En de tandhangers worden bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt voor het ophangen van canvas prints en doeken. We voorzien u van een ophangsysteem dat bestaat uit een zelfklevende ophangplaat met oogjes en twee zelfklevende rubberen afstandshouders.


U kunt deze op de juiste positie plaatsen op de achterzijde van uw product. Ons ophangsysteem is bijzonder geschikt omdat het niet zichtbaar is en het effect creëert dat de afdruk op plexiglas zweeft. Deze heeft namelijk een mooie natuurlijke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Door de glans van het materiaal komen de kleuren hier krachtig op uit.


Echt trendy zijn de foto op hout en foto op aluminium. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen. Geld terug Geen verborgen kosten!


Schilderij ophangsysteem bestel je eenvoudig bij HORNBACH. De meest handige schilderij ophangsystemen kun je direct online kopen bij HORNBACH en thuis laten bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts