woensdag 31 augustus 2016

Woonkamer inspiratie grijs

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak.

Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Voor woonkamer , slaapkamer,eetkamer.


Trendy ideeën voor je woonkamer. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.

Maar hoe zorg je voor de perfecte woonkamer in jouw woonstijl? Bekijk allerlei soorten woonkamer ideeën, kies de stijl die bij je past en droom weg bij jouw droomwoonkamer. Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer.


Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips. Ook hier zie je dat een woonkamer voorzien van grijs wit combinaties heel goed kan. Woonkamer inrichten: van modern tot traditioneel.


Juist hierdoor leg je het accent op elementen zoals een boomstam als krukje of tafeltje. Dit zijn juist de focus punten in een woonkamer. Niet zwart, niet wit, maar grijs ! Deze kleur doet niet onder voor de soms wat excentriekere, andere kleuren. Grijs is een graag geziene kleur voor in huis! Van donkergrijs tot lichtgrijs, van meubels tot vloeren en accessoires.


Er is genoeg kleur voor grijs in huis en grijs past bij elke woonstijl! Wit en grijs geverfde meubels. Allemaal wit en grijs geverfde meubels.


De vierkante tafel van Ikea is hier geverfd met Loft Grey van Painting the Past, het houtwerk met White Honey van Histor, de stoelen van Ikea en het vintage dressoir van Neef Louis zijn witgeverfd.

Schapenvachten van Ikea, de koeienhuid is verkrijgbaar bij Van Buren Bolsward. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren.


Vier nieuwe manieren om je woonkamer een make-over te geven. Onze nieuwste tips en inspiratie zijn onderweg naar uw mailbox. Laat je door Homeinspireren! Vind woonkamer inspiratie voor grote en kleine ruimtes, tot ronde en driehoekige kamers.


Van woonkamer meubels tot advies over de beste inrichting: wij hebben inspiratie voor ieder onderdeel dat je voor je woonkamer kunt verzinnen. En met onze inspiratie artikelen zal het inrichten een stuk leuker worden! Hoe jij jouw interieur of design van jouw woonkamer gaat vormgeven zal afhankelijk zijn van welke stijl jij hiervoor kiest. We hebben allemaal wit in huis.


Van een enkele witte kast bij de ene tot alle muren wit bij de. Ons overzicht met de leukste woonkamerstijlen helpt jou inspiratie te krijgen om jouw woonkamer prachtig te kunnen stylen. Van Scandinavisch tot retro.


Warme kleuren zoals grijs tinten met een vleugje bruin, gebroken wit, beige en zand kleuren voelen landelijk aan en versterken de sfeer. Bekijk de onderstaande voorbeelden en tips zodat jij weet hoe je jouw woonkamer landelijk kan inrichten. Je woonkamer is hét centrale punt in huis, richt hem daarom helemaal in naar eigen smaak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts