vrijdag 19 augustus 2016

Vouwgordijn 160 breed

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? Bestel dan een gratis monster. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een vouwgordijn is een eenvoudige vorm van raamdecoratie, stijlvol en toepasbaar in diverse interieurstijlen. De gordijnen rollen niet op maar vouwen op, vandaar de naam.


Wanneer je vouwgordijnen gaat kopen houd dan rekening met de functie van de kamer. Vouwgordijnen zijn herkenbaar aan de horizontale vouw in de stof. Kies voor een vouwgordijn als raamdecoratie.


Je hebt bij GAMMA een uitgebreide keuze uit vouwgordijnen in verschillende stofsoorten, kleuren en dessins. Onze vouwgordijnen worden kant-en-klaar gelever inclusief alle benodigdheden om de vouwgordijnen aan de wand of het plafond te bevestigen. Vind je geen geschikt vouwgordijn ? Praxis heeft een uitgebreid assortiment vouwgordijnen in diverse kleuren en maten. Decomode vouwgordijn verduisterend crème 1x 180cm.


Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. Maak het extra knus door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen. Wil je vouwgordijnen gebruiken om je slaapkamer te verduisteren?


Laat dan je vouwgordijnen voeren. Dit vouwgordijn geeft je interieur een warme, sfeervolle uitstraling. De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar geeft wel lichtinval. Het vouwgordijn hangt mooi strak door de geïntrigeerde baleinen. Stel uw vouwgordijn op maat naar wens samen.


Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar vouwgordijnen. Wil je liever zelf een vouwgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Meestal is het heerlijk om zonnestralen binnen te laten, maar soms willen we de zon graag buiten de deur houden.


Dan komt een rolgordijn goed van pas. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €50.


Met dit lichtdoorlatende vouwgordijn geef je jouw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Nieuw in de verpakking, Licht doorlatend vouwgordijn. Goede kwaliteit vouwgordijn. Zit een laagje overheen wat je niet ziet, dat verkleuring tegengaat en gordijn neemt geen geurtjes op. Luxe linnenlook transparante gordijnstof.


De stof is 300cm hoog, waardoor er geen naden in het gordijn zitten. De afmetingen van het witte vouwgordijn zijn 1bij 180cm. U bevestigt het vouwgordijn eenvoudig zelf. Of het nu gaat om uw woon-, werk- of eetkamer, creëer sfeer in uw interieur met het witte vouwgordijn van GAMMA. Binnenkort kun je dan genieten van de stijlvolle manier waarop je de ramen hebt voorzien van zonwering.


Dankzij de onderlat valt het vouwgordijn altijd recht, zodat het er mooi uitziet in elke stand. Alles wat je nodig hebt om de gordijnen vast te maken worden bijgeleverd. Door de ruime keuze in rolgordijnen, is er altijd wel een rolgordijn die bij jou past. Ons rolgordijnen assortiment bestaat uit twee categorieën, namelijk standaardmaten en op maat. Standaardmaten worden geleverd uit voorraad.


De levertijd hiervan is werkdagen. Kleur bruin, lichtdoorlaten zie foto voor het etiket. Wegens net niet goed uitkomen qu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts