donderdag 18 augustus 2016

Duo rolgordijn 110 breed

Profiteer van scherpe prijzen! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Leverbaar in veel kleuren. Bekijk collectie nu online!


Of bezoek één van onze winkels.

Nergens te vinden, moest op maat gemaakt worden. Vreugdesprongetje gemaakt toen ik deze afmeting toch standaard beschikbaar vond op bol. Aangenaam verrast door de kwaliteit en prijs!


Blij met het eindresultaat en deze mooie gordijnen in mijn huis. NL levert uw rolgordijn 1breed. Wij zijn specialist in vaste maten en op maat gemaakte rolgordijnen (tot meter) en leveren enkel top kwaliteit rolgordijnen van het A-Merk Verano. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze.


Zoek je een rolgordijn voor in de woonkamer, dan is een lichtdoorlatend of duo rolgordijn meer geschikt.

Rolgordijnen voor iedere ruimte in huis. Hiermee creëer privacy en kunnen mensen van buiten minder goed naar binnen kijken, maar komt er toch nog licht binnen. Dit elegante duo rolgordijn is een slimme keuze voor de moderne woning en kan een stijlvol alternatief zijn voor de traditionele rolgordijnen en jaloezieën. Het rolgordijn heeft twee afwisselende parallellen van ondoorzichtige en transparante stof. Naast de rolgordijnen kunt u bij ons ook terecht voor duo rolgordijnen 2breed.


We maken duo rolgordijnen helemaal speciaal voor u op maat. De duo rolgordijnen zijn bij ons maximaal 2breed verkrijgbaar. Ook hier geldt, voor in de slaapkamers adviseren wij verduisterende duo rolgordijnen en voor in de andere. Een duo rolgordijn op maat kun je helemaal afstemmen op jouw wensen.


Bijvoorbeeld of je duo rolgordijn verduisterend moet zijn of niet. Of in welke kleur, want bij HEMA heb je daarin een ruime keuze. Ook als je ramen hebt in afwijkende afmetingen kun je bij HEMA een duo rolgordijn op maat laten maken. Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur.


De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden. Liever verduisterende duo rolgordijnen (ook wel roljaloezieën genoemd) in huis? Met een duo rolgordijn op maat bepaal je zelf de lichtinval.

Doe het duo rolgordijn helemaal dicht als je complete verduistering wilt of laat het duo rolgordijn een klein stukje open wanneer je wel wat licht binnen wilt laten. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De banen lopen voor elkaar langs en daarmee creëert u veel privacy en uw eigen persoonlijke sfeer. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. Duo rolgordijnen zijn een product met lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Of u nou kiest voor rolgordijnen die licht doorlatend zijn, of voor rolgordijnen die het zonlicht blokkeren.


Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten stoffen en wordt uw rolgordijn op maat snel geleverd. Standaard krijgt u twee jaar garantie op onze rolgordijnen. Het duo rolgordijn maakt van elke lichtinval, een unieke lichtinval. De stof van dit product bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaalt u uw lichtinval.


Handzender elektrisch duo rolgordijnen. Met een kanaals handzender kun je rolgordijn bedienen. Met een of kanaals handzender kun je meerdere rolgordijn bedienen. Je hoeft dan niet bij elk rolgordijn een afstandsbediening mee te bestellen.


HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment van duo rolgordijnen. Vandaar de naaduo rolgordijn. Het grote voordeel van een duo rolgordijn is dan weer dat je maar een koord hebt en dat je niet elk latje afzonderlijk moet afstoffen. Ook geven ze de fijne sfeer die je bij gordijnen zoekt.


Bamboe rolgordijnen zijn heel bijzonder, omdat ze gemaakt zijn van bamboe en dus ook een andere structuur hebben dan andere rolgordijnen. Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn ? Wij vertellen je er hieronder meer over!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts