woensdag 17 augustus 2016

Glasvlies behangen

Vind een erkende behanger via Werkspot. Kies zelf je ideale vakman. Gratis Offertes binnen minuten van Schilders uit uw Regio!


Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Alle soorten behang online. Nu al vanaf €op Beslist.

Uw muur behangen met glasvezelbehang. Als u uw muur op professionele manier wil behangen , met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang. In ons huis oude behang woonkamer, hal, trapgat, overloop en slaapkamer verwijder, muren gestuckt en met glasvlies opnieuw behangen en twee maal geschilderd en ook de plafonds gewit, bijzonder goed en netjes gedaan, zeer tevreden ziet er perfect uit. Na het werk alles keurig netjes schoon achtergelaten.


Breng het behang aan (tegen de loodlijn) in de natte lijmlaag. Plak de volgende baan stotend (=zonder overlap) aan de eerste baan. Let op: de binnenzijde van de rol (gele streep) is de plakkant!


Controleer met de waterpas of de baan goed loodrecht zit en druk het behang overal goed in de lijm. U bent er eindelijk uit: u wilt uw muren laten behangen !

Nu u deze keuze heeft gemaakt, is het tijd om te kijken naar het soort behang dat u wilt gaan gebruiken. U kunt ervoor kiezen om uw muren met renovlies, glasvlies of glasweefsel te behangen. Ieder soort behang heeft zo zijn eigenschappen, werking en voordelen.


Glasvezelbehang aanbrengen kunt u zelf. Allereerst geeft het een net zo vlak resultaat als stucwerk. Het grote verschil met stucwerk is dat glasvlies scheuroverbruggend is.


Het verschil tussen glasvlies en renovlies is dat glasvlies meer glasvezels in zit en daardoor ook stootvaster is en het product ook wat duurder is. Let wel op dat glasvliesbehang droog in de hand makkelijker kan scheuren maar als het aan de muur zit en is opgedroogd is samen met de lijm meer product word en dan sterker is dan renovlies. Kan ik behangen over een muur die reeds behangen is met glasvezel of glasvlies (ik weet niet precies wat er op zit)?


Gaat u glasvliesbehang aanbrengen, dan is het van groot belang dat u er eerst voor zorgt dat uw muur helemaal schoon en egaal is. Vul eventuele gaten in de muur op en haal andere oneffenheden weg. U wilt per slot van rekening dat uw nieuwe behang mooi strak op de muur komt te zitten. Hierna kunt u de stroken behang op maat gaan snijden. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen.


Glasvliesbehangers Beverwijk is specialist in glasvliesbehang. Als u behangers zoekt voor glasvezelbehang, renovlies behang , glasvliesbehang, glasweefselbehang of akoestisch behang. Het renovlies behang behang heeft een aantal unieke eigenschappen.


Het materiaal is bijvoorbeeld goed geschikt om lichte scheuren te maskeren,zodat u daar in huis geen last van heeft en het werkt isolerend. Prettig in een nieuwbouwwoning, waar de wanden de neiging hebben om de eerste jaren nog wat te ‘werken’.

Deze glasvlies is ook stootvaster en brandveiliger en uitermate geschikt als alternatief voor stucwerk. Glasvlies geperst en super gla deze nieuwe glasvliesbehang is stootvaster dan renovlies en heeft een mooie structuurloze egale uitstraling. Maak uw muren verf of behangklaar met glasvezel, glasvlies , glasweefsel, renovlies of egaliseerbehang.


Het kan een goede oplossing zijn als u niet uw muren (opnieuw) wilt stucen. Welke behang u kiest, is afhankelijk van de uitstraling (glad of structuur) en de huidige ondergrond (egaal of niet egaal). Wanneer je de wanden van je huis wilt behangen kun je overwegen om voor glasvezelbehang te kiezen. Wij helpen u graag verder!


Het is sterk, makkelijk over te schilderen, slijtvast, ontvlamt niet makkelijk en is geschikt voor mensen met allergieën. Als renovlies behang goed word aangebracht dan ziet u na het afwerken met latex niks meer van de naden van het behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts