maandag 22 augustus 2016

Hoes loungeset kussens

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Zo krijgt vocht geen enkele kans en verkleinen wij de kans op schimmel. Na deze hoes inmiddels al enkele jaren gebruikt te hebben, kunnen wij mededelen uiterst positief te zijn.


In de zomer gebruikten wij onze beschermhoes om ons loungeset inclusief de kussens op te bergen.

Een kunststof opbergbox of een hoes beschermt jouw kussens en tuinsets en houdt ze langer mooi. Polyester hoezen zijn weerbestendig en waterdicht en geven je langer plezier van je mooie tuinset. Zo hou je ruimte in je schuur en blijven de kussens prachtig!


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Het kussen of de kussenhoes gefabriceerd door de kussenhoezengigant. De Sunbrella stof die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en beschikt over alle eigenschappen voor een langdurig gebruik buitenshuis, dus zeer geschikt als lounge kussen.


Een mooie grote loungeset in uw tuin levert u veel plezier op. Alleen of met het hele gezin geniet u op deze bank van heerlijke lange zomerdagen.

Loungeset hoes waterdicht. Met een waterdichte loungeset hoes kunt u genieten op elk gewenst moment van uw loungeset. Met de waterdichte beschermhoes zorgt u ervoor dat als u even een moment voor uzelf heeft, lekker languit in de zon wilt liggen of juiste lekker bij wilt kletsen met vrienden of familie kunt gaan zitten in een handomdraai. Deze Outdoor Covers hoes is geschikt voor een loungeset L-vormige bank van maximaal 2cm.


De beschermhoes is gemaakt van een duurzaam PP weefsel, is UV bestending en waterdicht, ook bij de naden. Florance kussens hebben als voordeel dat deze gemakkelijk te vormen zijn. Doordat de vulling flexibel is kunnen deze kussens bij levering nog wat kleiner lijken. We hebben oneindig veel keus in beschermhoezen voor uw loungeset of tuinmeubel set.


Bescherm uw set zodat het volgend jaar ook weer mooi is. U wilt uiteraard uw loungeset en kussens zo goed mogelijk bescherming tegen de invloeden van het weer. Uw loungemeubels dekt u gemakkelijk af met een tuinmeubelhoes. Echter wordt het niet aanbevolen uw kussens voor een langere periode onder uw tuinhoes te laten liggen. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Door middel van de metalen bevestigingsogen kunt u de hoes goed aanspannen. Advies: om de kussens niet onder de hoes te laten liggen kans op schimmel is erg groot.


Gebruik voor uw kussens de Rimini hoes voor loungekussens.

Het belangrijkste onderdeel van een loungeset is natuurlijk de grote lounge bank. Daardoor passen ze ook in een meubel wat net niet de juiste maat heeft. Maar je kunt niet luieren in een bank zonder die fijne loungekussens.


Vaak worden de kussens meegeleverd met de tuinset, maar het meeleveren van opberghoezen voor de tuinkussens is lang niet zo vanzelfsprekend. Kijk bij de aankoop van een kussen hoes welke afmetingen je nodig hebt. Zo zijn er verschillende afmetingen per hoes en kussentas.


Met het gebruik van de beschermhoes of kussentas zijn jouw kussens beschermt tegen vuil en vlekken. Omdat de beschermhoes loungekussens gemaakt is van polyester van hoogwaardige kwaliteit, blijven jouw kussens mooi. Een loungeset beschermhoes van Tuinmeubelen. Vogelpoep, Verkleuring, bladeren en buurtkatten.


Er zijn speciale hoezen voor loungesets, deze kunt u gemakkelijk over uw loungeset plaatsen. Zo is uw loungeset beschermd tegen de meeste invloeden van buitenaf. Het is wel aan te raden om de kussens uit de banken en stoelen te halen en deze in een opbergtas voor kussens te stoppen. Afdekhoes loungeset - Als je jouw tuinmeubels niet kunt opbergen in de winter, is het handig om ze toch te beschermen tegen regen, wind en vorst. Bovendien kun je de hoes zonder al teveel moeite weer verwijderen als de zon weer schijnt!


Met deze tuinmeubelhoes blijft jouw loungeset langer mooi. Deze hoes heeft een afmeting van 3x 2x 75.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts