dinsdag 23 augustus 2016

Rolgordijn voor overkapping

Rolgordijn voor overkapping

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek ons ruime assortiment! Goedkoper Dan In De Winkel. Wanddoek voor overkapping.


Rolgordijn voor overkapping

Wilt u tijdelijk schaduw in een wand van uw overkapping , tuinkamer of veranda? Dat kan met onze oprolbare wanddoeken en rolgordijnen voor buiten. Wij leveren deze wanddoeken en rolgordijnen van A-kwaliteit. Maak uw aankoop van een (aanbouw) veranda, terrasoverkapping of blokhut met luifel compleet. Buitenrolgordijnen voorkomen zon en wind onder uw terrasoverkapping.


Verhoog de privacy met buitenrolgordijn als schaduwoplossing door Schaduwdoekkeuze. Door onder een bepaalde zijde van een overkapping een buitengordijn te monteren kunt u zelf bepalen wanneer en hoever u het schuifgordijn open of dicht schuift. Nieuw schuifsysteem van buitengordijnen. Het innovatieve schuifsysteem van het buitengordijn is simpel en eenvoudig te monteren in uw overkapping.


Rolgordijn voor overkapping

Het nieuwe oprolsysteem van de verandarolgordijnen zorgt voor een complete of halve afdichting, waardoor het verblijf buiten onder uw terrasoverkapping dusdanig verlengd wordt. Ook bij minder mooi weer kunt u door de veranda rolgordijnen genieten van uw overkapping. Nesling zonnescherm om de zon buiten de deur te houden.


De poten van het flex frame worden geklemd tussen de vloer en het plafond van het balkon. Er hoeft dus niet geboord te worden! Zonwering voor serres of terrasoverkappingen. Coolfit rolgordijnen zijn speciaal voor montage aan een tuinhuisje, prieel of overkapping.


Tropische temperaturen in je serre of terrasoverkapping zijn verleden tijd met verandazonwering. Het is vrijwel op iedere overkapping te monteren zowel boven als onder uw serre. Omdat je het zonweringsdoek bijna altijd ziet, zeker bij een glazen dak, moet de kleurkeuze een weloverwogen keuze zijn. Met zijwanden en voorwanden voor uw terrasoverkapping van Gardenonline geniet u nog meer van het buitenleven.


De waterdichte en winddichte zij- en voorwanden beschermen u perfect tegen regen, wind of andere weersomstandigheden. Voor de overkappingen George en William kunnen de zijwanden en voorwanden zowel met als zonder raam geleverd worden,. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Kies uit 9producten vanaf € 100. Ideaal voor terras met overkapping. De rolgordijnen zijn gemaakt van goede kwaliteit gedroogde bamboe en aan de buitenzijde afgelakt.


De veranda of overkapping is het verlengstuk van je woonkamer. Een Bambuta maakt jouw veranda compleet! Rolgordijnen voor schaduw rondom uw woning. Een Bambuta is een robuust bamboe rolgordijn van brede bamboelatten uit Java, afgewerkt met een gekleurde bies van outdoorstof.


Een prachtige collectie voorbeeld foto’s en ideeën voor overkappingen , pergola’s of zonwering hebben wij samengesteld. Bekijkt onze mooiste collectie overkappingen en pergola ideeën. Voorbeeld foto’s van bamboe pergola’s, tuinoverkappingen of zonwering kunt bij ons bekijken.


Onze rol-gordijnen zorgen er niet alleen voor dat de kamer wordt verduister maar ook dat het geluid wordt gedempt, de warmte binnen blijft en dat de kou buiten wordt gehouden. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Het gordijn worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Waarom wachten op het ideale weer als een terrasoverkapping dit mogelijk maakt?


De beschutting van deze overkapping biedt bescherming tegen zowel de zon en slecht weer, waardoor u meer uren buiten kunt blijven zitten. Hebt u al een terrasoverkapping? Kom dan langs in onze showroom en vraag onze specialisten de onderzonwering te laten zien.


Een verstandige keuze als u een overkapping met glas hebt. Zo geniet u van zonnewarmte in voor - en najaar én van schaduw in de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts