maandag 3 oktober 2016

Eijffinger pip studio

Eijffinger pip studio

Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Felle rood- en rozetinten, vergrijsde blauwen en bijzondere groennuances zijn gecombineerd met leigrijs en boterbloemgeel. Behang met fijne motiefjes geeft rustige ruimtes een zachte uitstraling en met de wallpowers maak je van je muur een uitbundig.


Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Het is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Pip Studio heeft een grote collectie aan behang. Kies dan uit een van de vele wallpowers die een knal geven aan jouw kamer!


Onze nieuwste wallpowers zijn de Good Moring en de Pip Jardin. Benieuwd geworden naar de rest de wallpowers? Bekijk onze verschillende boeken voor een ruime keuze aan allover-prints. Deze gordijnstoffen laten zich mooi combineren met de behang collectie van Pip wallpaper III.


Eijffinger pip studio

De verschillenden dessins gecombineerd met vele uni`s zijn uitgevoerd in luxe stoffen met linnen. With outspoken and colourful designs for wallpaper and fabrics, we would like to make your world more beautiful. In all these years, our curiosity, creativity and desire for innovation have remained unchanged. Romantische Markenartikel von PiP Studio. Bademode, Bettwäsche und Homewear!


Voordelige PiP Studio artikelen online. Voor 23:uur bestel morgen in huis. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen. In de catalogus kun je alles bekijken. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.


Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang) kan u het gemakkelijk aanbrengen. De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Met Bloemen, Vogels, Stippen. De print ligt als een dikke laag velours op het behang en geeft een aaibaar, zijdezachte luxe uitstraling.


Nog hele nieuwe rol, teveel gekocht en te laat om terug te sturen. Ook nog wat rest stukken eventueel! Het oog voor detail met de subtiele kleuren en toegevoegde elementen zorgt voor waanzinnig mooie dessins. Eijffinger pip studio chinese rose behang mint groen.


Shop de mooiste items van Pip in de officiële shop. Vorige Artikel van Volgende. Aantal Voeg toe aan winkelwagen. PIP Studio is geen onbekend merk hier bij Behangwinkel.


Eijffinger pip studio

De PIP studio behangen met een authentieke uitstraling zijn duidelijk herkenbaar door de sierlijke designs en aandacht voor kleine details in combinatie met een mooi kleurpallet. PIP zelf aan het woord over haar ontwerpen: ¨Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts