donderdag 1 maart 2018

Subsidie dubbele beglazing

Subsidie dubbele beglazing

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Zoek naar dubbele beglazing op de nieuwe KensaQ. Daarnaast is ook het lage BTW-tarief van toepassing en kun je korting krijgen op de kosten voor de plaatsing van dubbelglas.


Daarnaast kun je kijken of jouw gemeente of provincie een lokale subsidie op isolatieglas aanbiedt. Daarbovenop kwam nog eens dat u extra subsidie krijgt voor een stapje extra (bijv. driedubbel dubbel glas). Via het eLoket kon u een aanvraag indienen.


U kunt dus weer gebruik maken van de subsidie SEEH ( Subsidie Energiebesparing Eigen huis). Vraag dan de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis van de Rijksoverheid aan. Met deze subsidie stimuleert de overheid energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.


Subsidie dubbele beglazing

Subsidie dubbel glas voor VvE. Er is in totaal €miljoen euro. Subsidie voor dubbel glas is niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook voor verenigingen van eigenaren. Deze subsidie is omgerekend zo’n van de kosten. De subsidie op dubbel glas valt onder de SEEW, de Subsidie Energiebesparing Eigen Woning.


Dit houdt in dat je minimaal twee soorten isolatie moet laten toepassen op hetzelfde moment voordat je deze subsidie kan claimen. Kies je bijvoorbeeld voor spouwmuurisolatie in combinatie met isolatieglas, dan heb je recht op de subsidie. In sommige gevallen kan de lokale dubbel glas subsidie tot €75- oplopen.


Op deze website kunt u per gemeente bekijken welke lokale energiebesparing subsidies er zijn. De subsidies zijn een kleine bijdrage in de kosten, waardoor het voor jou interessanter wordt om te investeren in isolerende beglazing. Je verdient de kosten nog sneller terug dankzij de subsidies. Vanuit de rijksoverheid zijn er in het verleden subsidies voor glas geweest. Op dit moment is er geen actieve regeling.


Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend. Als u nog meer profijt wilt van uw dubbel glas, dan is het verstandig om niet alleen het enkel glas te vervangen voor dubbele beglazing , maar daarnaast ook nieuwe kozijnen te plaatsen. Naast de conventionele houten kozijnen bestaan er tegenwoordig namelijk ook aluminium kozijnen en kunststof kozijnen.


Kijk voor alle voorwaarden op Subsidie energiebesparing eigen huis. Ga je kozijnen vervangen, kies dan meteen voor triple glas en goed isolerende kozijnen met dubbele kierdichting. Enkel glas is niet meer van deze tijd. Info over subsidie dubbele beglazing. Resultaten van zoekmachines!


En als je alle ramen vervangt voor dubbele beglazing en extra isolerende deuren en kozijnen kan je daar ook geld voor terug krijgen. Voor het isoleren van je dak, muren en vloer geldt hetzelfde. En als je dan je energielabel met punten of meer hebt verbeterd kom je ook in aanmelding voor de subsidie energielabel verbeteren.


Subsidie dubbele beglazing

Om je een indicatie van de prijzen te geven hebben we het een en ander voor je uitgezocht. In het volgend overzicht vind je de kosten van dubbelglas zonder eventuele subsidies. Afhankelijk van de gemeente waarin je woonachtig bent worden er ook diverse voorwaarden gesteld aan de beglazing vooraleer er een financiële tegemoetkoming wordt gegeven. Comfortabel wonen begint bij een prettige binnentemperatuur, en dus bij goede isolatie.


Heeft u last van tocht rond de ramen, of een temperatuur die maar niet prettig is te krijgen? Dan is dubbele beglazing een heel goede investering. Voor zo’n investering wilt u natuurlijk wel inzicht krijgen in de gemiddelde kosten. De hoogte en voorwaarden van de subsidie verschillen per gemeente.


Subsidie dubbele beglazing

De redenering is: vroeger hadden we enkel glas, en dat laat nogal wat kou door, dus werd dubbelglas ontwikkeld. Twee ruiten, met daartussen lucht, dat isoleert! Dat klopt, want globaal gezien isoleert een dubbele ruit keer beter dan een enkel ruit (je kunt natuurlijk afwijkingen verzinnen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts