donderdag 1 maart 2018

Verduisterend rolgordijn grijs

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Verduisterend rolgordijn op maat gemaakt! Top kwaliteit Ruim assortiment Bekijk.


Bekijk onze stoffen en kleuren nu online!

Dit dessin rolgordijn is naast decoratie ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting. Het rolgordijn heeft een afmeting van 150x1cm.


JYSK heeft een groot assortiment verduisterende rolgordijnen. Onze verduisterende rolgordijnen zijn kant en klaar om zelf op te hangen. Sommige typen verduisterende rolgordijnen kun je echter zelf op maat maken.

Verder kun je een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer, babykamer of kinderkamer ophangen. Koordloos rolgordijn voor extra kindveiligheid. Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis?


Rolgordijnen kopen bij GAMMA. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. Tot wel goedkoper dan in de winkel!


Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Je wilt goede rolgordijnen waarmee je een kamer goed donker kan maken. Of het nu gaat om je eigen kamer of die van de kleine. Het gaat erom dat je aan een goede nachtrust komt en uitgerust wakker kan worden. Helemaal in de zomer zijn deze verduisterende rolgordijnen een perfecte uitkomst.


Kwaliteit heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Een goed alternatief voor een verduisterend rolgordijn zijn de rolgordijnen uit de TRETUR serie. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.

Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Shop nu uit ons assortiment Grijze rolgordijnen. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig op beslist. Je kunt jouw slaapkamer donker maken wanneer je daar behoefte aan hebt. De kleur is een mix van grijstinten en een beetje bruin.


Als je een raam met uitzicht op straat heeft, voel je meteen het verschil. Het licht van bijvoorbeeld een lantaarnpaal is niet meer te zien. Ook ontstaat er optimale privacy. Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten.


Hiermee houd je het zonlicht tegen en kun je beter slapen. Daarnaast zorgt dit type gordijn er ook voor dat je slaapkamer minder snel warm wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts