dinsdag 4 december 2018

Quote 500 lijst compleet

Uw Product is Altijd op Voorraad! Lijsten in alle kleuren en materialen. Vergelijk hier aanbiedingen. Nog even en dan weet u het!


De grootste daler is dit jaar Hans Struik, bekend van de blikken soep.

Kent u iemand die niet in onze miljonairslijst staat, maar wel goed is voor talrijke miljoenen? Koopt uw buurman verdacht vaak nieuwe dure auto’s? Zoals elk jaar, heeft het magazine ook dit jaar een lijst gemaakt met de rijkste Nederlanders. Een vrouw aan de top Ook dit jaar is te zien dat Nederlanders weer goed geboerd hebben.


Op de eerste plek staat Heineken-dochter Charlene de Carvalho-Heineken met een vermogen van, hou je vast, € 1miljard. De QUOTE 5is een lijst van de 5rijkste Nederlanders. Quote 5vervult die behoefte.

Het tijdschrift geeft overigens informatie over rijk worden en rijk zijn, over het bedrijfsleven en succesvol zijn in zaken, en over trends om veel geld te verdienen en zo meer. Ruime keuze lijsten op beslist. Wederom wordt de lijst aangevoerd door Marcel Boekhoorn.


De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd in het tijdschrift QUOTE. Vorig jaar stond hij op de zesde positie met een geschat vermogen van 1. Dat laatste staat nu op 8. Ze bezitten gezamenlijk ruim 1miljard euro, een kwart meer dan vorig jaar. Hoe doen de rijken uit onze regio het in deze jaarlijkse gezaghebbende lijst ? We zetten ze voor je op een rij. Woensdag komt de zestiende editie van de rijkenlijst uit.


Het totale vermogen van de lijst bedraagt in 10miljard euro. Het nieuwe geld pompt lekker binnen in de Nederlandse lijst. Een opvallende nieuwkomer is prinses Mabel van Oranje-Nassau op plek 149.


De rijken zijn opnieuw rijker dan ooit. Het vermogen van de 5rijkste Nederlanders steeg in één jaar met liefst 1procent, meldt het tijdschrift.

De algemeen directeur van de Van Mossel Automotive Groep zag zijn vermogen afgelopen jaar groeien naar miljoen. Tenslotte is daar Nol van Vliet, die zijn intrede in de lijst van vorig jaar weet te behouden maar wel bijna plaatsen daalt. De Brenninkmeijers blijven met afstand de rijkste familie van Nederland. Veel is er niet bekend over het fortuin, aangezien het de financiële resultaten van CA stilhoudt en de publiciteit schuwt. ENSCHEDE – Hij is er weer, de quote 500.


Trebbe daalde daarmee plekken en vindt zichzelf terug als nummer 2in de lijst. Naast de rijkste Nederlanders, is het natuurlijk ook leuk om te weten wie de rijkste Gelderlanders zijn. Toch leverden zes Gelderlanders op de lijst van 5rijkste Nederlanders flink wat in ten opzichte van vorig jaar. Op de ‘rijkenlijst’ van het blad heeft Fokke de Jong (Damwâld) vader en zoon Gerrit en Hans Mulder (Grou) afgelost als rijkste Fries.


De top-1haalt De Jong echter niet. Zie hier welke Drenten en Groningers op de. Die lijst verschijnt vandaag in de nieuwste editie van het maandblad. Voor andere Limburgers is er dan juist weer slecht nieuws. Vader en zoon Gerrit en Hans Mulder van Chipsoft uit Grou zijn de hoogst genoteerde Friezen.


Hun vermogen van 2miljoen euro is goed voor de 84e stek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts