dinsdag 4 december 2018

Rolluik velux dakraam

Zoek naar velux dakramen op de nieuwe KensaQ. Vind wat je zoekt op Finecomb. Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten.


Het rolluik sluit dan automatisch mee.

U kunt kiezen uit handbediende rolluiken of elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne-energie. VELUX rolluiken zijn te combineren met VELUX gordijnen aan de binnenzijde van uw dakraam. De effecten hangen af van het type dakraam en beglazing.


Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laat hij het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond. Dit rolluik wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft een accu die wordt opgeladen met zonne-energie, ideaal voor ramen die moeilijk bereikbaar zijn of waar u het invallende licht vaak wilt regelen. Het VELUX rolluik SHL wordt met zijn cassette over de bovenkap van het venster gemonteerd.


Wanneer u meerdere dakramen boven elkaar wilt gaan koppelen dan dient u de koppelafstand te vergroten tot cm.

De SHL kan altijd nog worden gecombineerd met VELUX raamdecoratie of insectenhor. Velux rolluiken zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Ze bestaan uit robuust aluminium en worden onder extreme omstandigheden getest om zeker te zijn dat ze jaren meegaan ongeacht hoe moeder natuur met ze omspringt. Ze zijn vanuit uw kamer niet te zien als ze open zijn.


De originele VELUX raamdecoratie (raambekleding), gordijnen, zonwering (screens) en rolluiken voor VELUX dakramen en lichtkoepels. Het dempt het geluid van regendruppels en zorgt voor een optimale verduistering voor nog meer comfort. VELUX dakramen zorgen al meer dan jaar voor daglicht, ventilatie, uitzicht en meer wooncomfort onder het schuine dak.


Met een VELUX dakraam , ook wel dakvenster genoem zorg je voor een prettig woonklimaat en meer ruimte. Dakramen van alle merken op beslist. Met VELUX en Solstro rolluiken bespaart u op energie, beperkt u het lawaai en verhoogt u de veiligheid in uw woning. Misschien denkt u dat rolluiken enkel worden gebruikt in warmere landen, maar ze worden ook bij ons steeds populairder. Ze beschermen onze dakramen immers tegen zwaar weer (waardoor die langer meegaan) en ze maken onze woning.


Ideaal als uw dakraam buiten handbereik gemonteerd is. Eenvoudige en draadloze montage Eenvoudige en draadloze montage van binnenuit aan de buitenzijde van het dakraam. Perfect voor reeds gemonteerde VELUX dakramen zonder bedieningssysteem op netstroom.


Bediening Dit rolluik wordt bediend met de meegeleverde afstandsbediening. Dit is hard gelakt aluminium en wordt aan de zwaarste testen onderworpen.

Uw rolluiken gaan dus jarenlang mee terwijl ze blootgesteld worden aan extreme weersomstandigheden. Een rolluik als perfecte oplossing. Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam , zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid.


Zo geniet u van een aangenaam binnenklimaat. Het wordt geïnstalleerd aan de buitenkant van het dakraam. Verspil geen tijd en geld aan een namaak rolgordijn en kies direct voor een probleemloos en origineel VELUX rolgordijn. In onze VELUX shop vindt u verduisterende rolgordijnen, zonwering en andere VELUX raamdecoratie voor de laagste prijs. Verbeter de isolatie deze winter met een VELUX rolluik.


VELUX dakramen en raamdecoratie: de perfecte combinatie voor meer comfort in huis Als u bedenkt dat we meer dan jaar ervaring hebben met het maken van raamdecoratie, zonwering en rolluiken speciaal voor onze VELUX dakramen , dan snapt u waarom dit de perfecte combinatie vormt. Laat u overtuigen en download onze brochure!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts