maandag 6 januari 2020

Luxaflex voor velux dakraam

Direct de scherpste prijs! Wilt u eerst zien wat u krijgt? Te installeren binnen minuten. Bestel dan een gratis monster. Unieke eenvoudige installatie met schroeven.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Dakramen zijn een integraal deel van een serre. Dat kan u duizelen, u koopt tenslotte niet iedere dag een dakraam. VELUX helpt u graag en geeft advies en wijst u de weg naar een betrouwbare professional om uw product te monteren.


Ons complete aanbod van jaloezieën voor dakramen biedt de perfecte look voor elk huis dankzij de exclusieve ontwerpen, de eigentijdse of klassieke kleuren en texturen en de keuze uit verschillende transparanties. Frisse lucht, zonder insecten! De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. Daardoor zijn ze een ideale oplossing voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraa zoals de keuken en de badkamer.


Voor nog meer bescherming tegen hitte kunt u de jaloezie ook combineren met een VELUX buitenzonwering.

VELUX jaloezie type PAL zijn ideaal voor uw badkamer of keuken, de VELUX jaloezie is waterbestendig en de lamellen zijn van aluminium dus vochtbestendig. Behalve dat jaloezieën een goede keuze zijn voor kantoren en hobbykamers, zijn jaloezieën ook vochtbestendig, wat hen uitermate geschikt maakt voor keukens en badkamers. Door onze hoge kwaliteitsstandaard zijn ze altijd soepel te bedienen zonder slordig hangende koorden.


Voor de slaapkamer willen de meeste mensen een geheel verduisterend gordijn of zelfs dakraam rolluik. Lichtdoorlatende dakraamdecoratie. Als je dakraam in een woonkamer zit, dan is totale verduistering niet nodig. De meeste mensen vinden het juist wel prettig als er nog licht doorheen komt.


In onze onderdelenshop treft u onderdelen aan die u eenvoudig zelf kunt vervangen. VELUX dakramen zijn gemaakt voor jarenlang probleemloos gebruiksplezier. Zoek naar velux dakramen op de nieuwe KensaQ.


Jaloezieën van alle merken op beslist. Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Door slijtage kan het nodig zijn onderdelen te vervangen. Velux onderdelen bestellen. Onderdelen voor meer gemak.

Een dakraam kan bijvoorbeeld worden voorzien van een slot of een ZOZ 010K openingsbegrenzer. De verduisteringsstoffen zijn voor lichtdicht en voorzien van een speciale coating aan de buitenzijde waardoor de warmte wordt gereflecteerd. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor slaapkamers.


Ingewikkeld meten van de ramen is niet nodig. Maar ook voor niet-genormeerde dakramen maken we uw jaloezie op maat. Onze online-configurator helpt u daarbij.


Dakraam jaloezieën houden de warmte van de zon niet buiten, ook niet als je de lamellen dicht draait. De zonnestralen komen door het raam naar binnen en warmen de lamellen op. Wil je de zonnewarmte echt buiten houden, dan heb je dakraam zonwering nodig, aan de buitenkant. Buitenzonwering of rolluik? De producten zijn functioneel, decoratief, eenvoudig te monteren en van de hoogstaande kwaliteit die u van VELUX gewend bent.


En ze worden geheel GRATIS. Laat u overtuigen en download onze brochure!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts