dinsdag 4 oktober 2016

Cassina eetkamerstoelen

Uitgebreide collectie Eetkamerstoelen. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. De grootste collectie eetkamerstoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel nu online!


Cassina eetkamerstoelen

Voor 15:Bestel Morgen Bezorgd. Groot Assortiment Op Voorraad. Als je eetkamerstoelen gaat kopen is het belangrijk een aantal keuzes te maken. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Cassina 4Cab stoel De Cassina Cab is een mooie stoel met een zachte en vriendelijke uitstraling.


Deze zeer comfortabele stoel nodigt u uit om heerlijk plaats te nemen en u even te onttrekken aan de chaotische wereld met een goed boek. Kies uit de mooiste meubelen van Cassina , zoals een mooie sofa. Bent u op zoek naar een mooie Cassina bank of sofa met Italiaans design, dan bent u bij Pot Interieur aan het juiste adres!


U vindt de mooiste meubelen van dit Italiaanse designmerk bij Pot Interieur. Wij hebben ook nog eens de grootste Cassina studio van de Benelux. Pot Interieur inspireert haar bezoekers, prikkelt hun voorstellingsvermogen en laat haar gasten genieten van de verschillende belevingswerelden die gepresenteerd worden.


According to cassina this chair is part of a custom-made interior for a hotel. Cassina 4Cab eetkamerstoel De Cab is een mooie stoel met een zachte en vriendelijke uitstraling. De stoelen zijn gemaakt van hout, leer, stof metaal of chroom.


Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen in de grootste Cassina -studio van de Benelux. In onze showroom zijn niet alleen woonmerken te vinden. Cassina begon met een atelier dat zicht voornamelijk textiel verwerkte, al snel werd het assortiment echter uitgebreid naar zit meubelen en kasten. Het was ook in deze tijd dat Cassina zich ging richten op industriele designs en zich dus echt ging onderscheiden van de andere merken in de markt.


DO Design: scherp geprijsde designaanbiedingen van o. Gispen, Charles en Ray Eames, le Corbusier. Ruim assortiment Eetkamerstoelen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Cassina eetkamerstoelen

Today Cassina continues to look to the future of design with audacious, passionate curiosity and an open, holistic approach. Design eetkamerstoelen van merken als Arco, Artifort, Vitra Advies van experts Laagste prijsgarantie Ontdek de complete collectie in de winkel! Cassina 1Eve eetkamerstoel Piero Lissoni heeft twee versies van de Eve, een zeer lichte, minimalistische armstoel, ontworpen voor Cassina. Originele casina designer stoelen!


De ene versie heeft een dun, maar stabiel frame van gepolijst of zwart gelakt aluminium en de andere is sierlijk, met een houten frame. De houten variant is te verkrijgen in noten en (zwart gebeits) essen. Cassina is een vooruitstrevende ontwerper en fabrikant van originele, hedendaagse meubelen. Cassina design meubelen staan voor klasse, tijdloosheid en elegantie. De collectie bestaat uit onder meer stoelen, fauteuils, banken en tafels.


Cassina eetkamerstoelen

Bij de productie maakt Cassina gebruik van hoogwaardig hout en leder van de allerhoogste kwaliteit. Cassina Caprice stoelen Showroommodel Caprice van Cassina 4x Cassina Caprice stoelen Bekleding: zwart leer X scozia Poten: zwart Nu als showroommodel verkrijgbaar van €80- voor €59- (prijs is per stuk, bij afname van 4!) Let op OP=OP! Het moederbedrijf, Cassina SpA, werd opgericht in de Noord-Italiaanse regio Brianza.


In eerste instantie richtten zij zich op houtbewerking en later werd dat uitgebreid naar de moderne inrichtingen. Deze meubels waren niet van hout, maar industrieel vervaardigd van metaal. Daar is toen ook de LC Le Corbusier’s chaise longue gepresenteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts