dinsdag 4 oktober 2016

Ral 9016 verkeerswit

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier. De juiste tint wit voor in het interieur kiezen blijft een lastige klus. Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt.


Deze wittint is erg neutraal, want er zit helemaal geen okerpigment in. Deze zitten wel in de andere wit tinten de ene meer dan de ander. Het is daarom ook de lichtste tint wit van de genoemde RAL -kleuren.


Bekijk voor de aardigheid eens alle RAL kleuren en het zal je verbazen hoeveel verschillende tinten wit er bijvoorbeeld al niet zijn. Je ziet deze kleuren vaak terug bij kozijnen, garagedeuren, hekwerk, et cetera. Ik merk dat er veel onwetendheid is over welke wittinten er allemaal zijn. Naast de wittinten uit de RAL -serie, zijn er namelijk nog veel meer wittinten. Met verkeerswit creëert u algauw een modern en licht uiterlijk in uw huis!


Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Deze was in het verleden erg populair, en kom je nog veel tegen in de wat oudere woningen. Deze tint wit is heel neutraal en absorbeert de kleuren uit de ruimte.


Maar ook op op sommige kunststoffen. Deze Ral kleuren van Color Extreme zijn standaardtonen. Daarnaast biedt het product een kleurvaste bescherming. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. Ben jij op zoek naar een kleur die heel dicht tegen wit aanzit?


Histor Clean is een matte, reinigbare muurverf. Verkeerswit kun je bij ons in elke mogelijke verf of muurverf bestellen. Hoewel alle drie deze kleuren wit vertegenwoordigen is geen van deze kleuren 1 wit. De lak is geschikt voor hout (meubelen, ramen, deuren en dergelijke), ferro- en non-ferrometalen (ijzer, staal, gegalvaniseerde oppervlakken, zink), schilderbare kunststoffen, metselwerk, beton en gips. Deze kleur op een kleine oppervlakte uitproberen?


De kleur valt in de groep van de Zwart-wittinten. U kunt het het nummer van de kleur in de kleurcode balk zetten, dan mengen wij uw gewenste kleur. Ral Dupli-Color is een sneldrogende lak met een hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Non Paint Store BV mengt en verzendt RAL -kleuren in diverse types verf.


Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee kleuren? Ben je op zoek naar iets minder zuiver wit? Unaplex Echt levert direkt uit voorraad een breed aanbod aan HPL platen, zowel van het merk Trespa als van ons eigen huismerk. Maak dan gebruik van de kleurenkiezer waarmee je altijd jouw unieke kleur vindt. Snel bij jouw thuisbezorgd.


Het allergrootste voordeel van verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts