woensdag 5 december 2018

Folie op glas

Folie op glas

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Bekijk snel ons assortiment. Dé glasfolie specialist van Nederland. Vele soorten en alles op maat. Een Offerte aan via het Formulier.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas. Wij verkopen ook gekleurde doorzichtige kleeffolie voor op ramen.


Folie op glas

Het raamfolie wordt dan ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld badkamerraampjes. Glasfolie is een plastic folie , gemaakt voor het aanbrengen op ramen. Om het folie aan te brengen kun je het beste een rakel met vilt gebruiken, dit helpt je er bij om het glasfolie zonder luchtbellen en krassen strak aan te brengen. Lichtdoorlatend of verduisterend. Met folie kun je voorkomen dat de scherven gevaarlijk zijn.


Door een transparante kleurloze folie op het glas aan te brengen, zorg je ervoor dat er in geval van glasbreuk geen gevaarlijke scherven ontstaan, ze worden door het folie bij elkaar gehouden. Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren. Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas , en dubbel glas krik je op tot HR- glas.


Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas. De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het kozijn. Heeft u een vraag met betrekking tot raamfolie? Wij proberen u op deze pagina daar een antwoord op te geven! Staat uw vraag er niet bij?


Het glas zal bij een val wel breken, maar de scherven worden door de folie en de lijmlaag bij elkaar gehouden, waardoor het gevaar voor rondvliegende glassplinters wordt beperkt. Met dit glasfolie wordt in principe van gewoon glas veiligheidsglas gemaakt. Veiligheidsfolie is een polyester kleeffolie die op het raam geplakt wordt. Welk glas is geschikt om te beplakken. Thermische breuk kan inprincipe onstaat in elk soort glans.


Het beplakken van een folie op een raam vergroot deze kans dat dit kan gebeuren. Bij enkel glas en dubbel glas is het risico het laagste en kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant een raamfolie worden aangebracht. Kijk voor meer informatie op de productpagina over deze folie. Het aanbrengen van zonwerende raamfolie is een voordelige en goedkope manier van zonwering. De glasfolie is leverbaar in verschillende tinten en maten.


Door de zonwering bespaart u ook nog eens op de energiekosten. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bestel je Glasfolie online.


Folie op glas

Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Zelfklevende folie hecht aan het raam met behulp van een lijmlaag, een type coating. Deze folie is daarom permanent.


Verder bestaat er ook plakfolie die werkt op eenzelfde soort manier als glasfolie, alleen zijn deze ook op andere objecten te plakken, zoals meubelen. Eenvoudig online bestellen. Hallo, dit is een probleem waar ik heel veel van weet. Ik woon op de bovenste verdieping van een gebouw met plat dak en in een woning die dwars is gebouwd zodat ik alleen aan de achterkant glas heb.


Het balkon heeft geen enkele ovederdeking zodat de zon genadeloos is. Raamfolies die geen warmte opnemen kunnen aan de binnen zijde gemonteerd worden. Bovendien wordt elk vensterfolie bij IFOHA op een computergestuurde machine bijgesneden, zodat datgene wat u besteld hebt, ook exact op maat wordt geleverd!


Naast de vooral rechthoekige folies snijden we op onze computergestuurde machine vensterfolies in alle geometrische vormen, bv. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts