woensdag 5 december 2018

Sikkens alphacryl pure mat

Sikkens alphacryl pure mat

De verfleverancier van Nederland. Nu met korting op ons ruim en voordelig aanbod. De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang.


Bekijk dan snel ons assortiment! Deze muurverf heeft een bijzonder matte uitstraling die alom geroemd wordt. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Bestel deze muurverf NU met hoge korting bij Verf4all. Heb je last van doorkomende vlekken zoals gedroogde watervlekken, nicotine-aanslag, roet e. Daarnaast laat het zich ook nog gemakkelijk schoonmaken.


Ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers en keukens. Hierdoor is de verf uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd.


Sikkens alphacryl pure mat

Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Daarentegen is matte muurverf weer goed tegen oneffenheden, heeft minder voorbewerking nodig en geeft een zachtere uitstraling. Zoals gezegd is deze muurverf extreem mat en dat geldt ook na meerdere schoonmaakbeurten.


En die verf kun jij nu ook op je muur krijgen! Rendement: 8-mper liter. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Blijvend prachtige binnenmuurverf.


Sikkens alphacryl pure mat

Perfecte vloei en schrobvast zonder opglanzen. Een waanzinnig fijne muurverf om mee te werken. Door zijn enorm hoge dekkracht en extreme mathei is deze muurverf een zalfje om mee te schilderen. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Grondlaag voor steenachtige ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten, metsel- en schuurwerk e. Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte , schrobvaste, oplosmiddelvrije binnenmuurverf.


De matte muurverf is zeer goed reinigbaar en zal niet opglanzen na reiniging. Sikkens Alphacryl voor groothandelsprijzen. Ben je op zoek naar de jusite muurverf voor binnen? Omdat deze muurverf zelfs in het Rijksmuseum is toegepast.


In de Alphacryl serie is er binnenmuurverf en verf voor het plafond. Afwerken met twee lagen Alphacryl Morpha.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts