maandag 1 augustus 2016

Badkamer industrieel

Bekijk hier onze ruime Collectie! Inclusief Klantervaringen! Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Gratis Ideeën opdoen in onze showroom. Deskundig advies en eerlijke prijzen.


Kom langs in onze showroom! Wat bij een industriële look in uw badkamer past, zijn donkere kleuren en ruwe materialen. Maak het af met stoere accessoires voor levendigheid in de ruimte.


Industrieel badkamermeubel. In een industriële badkamer zijn veel verschillende badkamermeubels mogelijk. Omdat de industriële badkamer vaak bestaat uit donkere kleuren en betonlook elementen, wordt er meestal gekozen voor een stoer badkamermeubel met een minimalistisch design. Niet alleen in de woonkamer, maar ook zeker in de badkamer. Logisch, want de industriële stijl staat in elke ruimte prachtig.


Wilt u uw badkamer graag een stoere, industriële look geven? Dan hebben wij een aantal tips voor u. Sinds enige jaren is deze trend zichtbaar in vele interieurs. Zet deze woonkamertrend door naar uw badkamer. Meer industriële badkamers bekijken?


Gebruik ruwe onafgewerkte materialen en de. De juiste accessoires zorgen voor een finishing touch Ben je op zoek naar inspiratie voor badkamers met een industrieel uiterlijk? Vraag dan nu het Wooning magazine aan.


Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamer voorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis magazine. Zo creëer je een stoere, industriële badkamer.


Strak, sober en stoer: dat zijn kenmerken die typerend zijn voor de industriële woonstijl. Wat bij deze stijl absoluut niet mag ontbreken, zijn donkere kleuren, ruwe materialen en veel vintage accessoires. Deze geven de ruimte pit en levendigheid. Probeer het eens uit in de badkamer , waarom niet? De industriële stijl is echt dé trend van dit moment.


Badkamer industrieel

We zien deze stijl dan ook steeds vaker terugkomen in het interieur, waaronder de badkamer. Voor een industrieel badkamermeubel is vooral het materiaalgebruik kenmerkend. Een industrieel badkamermeubel kan dan ook zeker niet missen.


Een perfecte match: industrieel meets naturel. Wat ook erg mooi combineert met industrieel is een interieur met een witte basis en licht hout. Door te kiezen voor rust komt een stalen industriële kruk heel mooi naar voren en wordt het echt een eyecatcher in je interieur. Ook erg stijlvol hierbij is een klein vitrinewandkastje van staal en glas.


Badkamer industrieel

Straluma is de lampenwinkel met een zeer groot assortiment aan industriële verlichting, industrielampen en stoere lampen. We zien het steeds meer terugkomen, ook in de badkamer : stoer en robuust. Maar ondanks dat grijs en zwart de hoofdrol spelen, kun je door slim om te gaan met verschillende materialen de badkamer toch voldoende warmte mee geven. Lees onze tips over hoe je zelf een industriële badkamer maakt. In industriële badkamers wordt vaak gebruik gemaakt van onbewerkte materialen.


Deze worden gecombineerd met moderne vormen zoals vierkanten design kranen. Wil jij liever een warme industriële badkamer ? Kies dan voor houten materialen. Ook kun je een koele sfeer creëren door bijvoorbeeld beton in de badkamer te integreren. Denk je met een felgekleurd shirt helemaal hip te zijn, dan is de trend al weer veranderd in zwart-wit-blocking.


Badkamer industrieel

Ga bijvoorbeeld voor een witte, lichte badkamer maar neem industrieel sanitair, met bijvoorbeeld een vierkant, robuust design en blijf consequent in de strakke vormen. Daarnaast zijn koperkleurige accessoires ook heel industrieel en passen deze in bijna iedere badkamer ! Ben je eruit of deze badkamer stijl bij jou. Tegenwoordig zien we de stalen deuren niet alleen terug in de woonkamer, maar ook in de kleinere ruimtes in huis, zoals de badkamer. Stalen douchedeuren zien er niet alleen stijlvol uit, de deuren zijn sterk, onderhoudsvrij en bestand tegen schimmels en ongedierte. Zwart in de badkamer : douchewanden met industriële look.


Zwart is een krachtige, stijlvolle en luxe kleur en helemaal ‘in’ voor de badkamer. Badkamer stijlen bij Sanisale. Deze nieuwste trend is geïnspireerd op de industriële look, die tegenwoordig ook weer zo mooi terug is te vinden in het interieur in de vorm van zwart stalen kozijnen. Een kleine badkamer inrichten is niet eenvoudig, maar er is meer mogelijk dan je denkt.


Met slimme tips kun je een kleine badkamer groter laten lijken en met kleine badkamer producten maak je van jouw kleine ruimte een droombadkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts