woensdag 27 juli 2016

Autolak kleur scannen

Specialistisch advies nodig? Ruime keuze en scherpe prijzen. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Bekijk ons grote assortiment scanners van vele merken. Hiermee kunnen wij precies de kleur van je auto bepalen.


Na verloop van tijd kan de kleur van je autolak verkleuren (lichter worden) door zonlicht. Als gevolg hiervan komt de kleur niet meer overeen met de originele kleur van de auto. Als je gebruik wilt maken van onze kleurenscanner kun je bij ons langskomen om je autokleur te laten scannen. Een spectrofotometer is een draagbare autolak - scanner die het mogelijk maakt om iedere kleur te scannen. Wij leveren autolak in iedere gewenste kleur , in zowel spuitbussen als blik.


CROP levert professionele autolak , zowel 1K als 2K lakken, als ook de fillers, primers, verharders, verdunners en non-paints. Wij maken ook autolak op basis van een opgestuurd staaltje of door een check met de Spectrophotometer. Als u geen kleurnummer heeft kunnen we door middel van onze kleurenscanner exact de kleur meten en vervolgens mengen, dit is mogelijk bij ieder glad oppervlak van minimaal xcm. Ook RAL kleuren en matte lakken kunnen we mengen en in blik of spuitbus leveren. Alle kleuren zijn leverbaar als 1K autolak en de uni kleuren ook als 2k autolak.


U kunt onze bedrijven in Druten, Utrecht en Alkmaar vinden. Door de goede service, kwaliteit en efficiëncy staan wij altijd voor u klaar met onze technische medewerkers. Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Fiets frames bijvoorbeeld zijn te rond waardoor de scanner dit niet kan lezen. Ook matte kleuren kunnen moeilijk gescand worden, omdat een matte lak de licht straaltjes van de scanner absorbeer in plaats van gereflecteerd terug de scanner in.


Autolak spuitbus kopen in iedere kleur ? Bent u op zoek naar autolak in een spuitbus? Onze sneldrogende acryl spuitlak voor uw auto is op basis van oplosmiddelen. Je kunt een kleur scannen ! De app van Sikkens zoekt er de juiste ACC- kleur bij.


In deze handige app van Sikkens Nederland vind je niet alleen de bekende ACC kleurencoderingen. Kleur scannen met je mobiel. Maar ook alle andere Sikkens verf kleuren en kleurcollecties.


Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst. Makkelijk en snel via Vergelijk. Op zoek naar een nieuw Scanner? Bij Roskamp kunt u ook terecht voor autolak en andere verfproducten op kleur ! Kies het merk van uw auto en de juiste kleurcode of laat uw kleur scannen door onze specialisten.


We kunnen uw autolak op kleurcode leveren in blik per liter, halve liter, of kwart liter, maar ook in spuitbus of lakstift! Hierdoor zijn wij in staat om iedere gewenste kleur autolak op maat voor u te maken, zonder hier extra kosten voor te rekenen. Naast de standaard uni- kleuren en RAL- kleuren , kunnen wij ook iedere metallic- kleur , parelmoer- kleur en speciale effectlak voor u afvullen in een spuitbus, lakstift of mengen in een blik. Mocht u er niet uitkomen dan adviseren wij u graag zodat u altijd de juiste op maat gemengde kleur koopt.


Wilt u dus uw autolak op kleur laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle toebehoren om de autolak goed te plaatsen. Om uw autolak goed te plaatsen heeft u ook de juiste materialen nodig. Van autolak kleur , lakstift en spuitbussen autolak tot aan overige benodigdheden als plamuur, schuurmateriaal en reinigingsmiddel.


Spotrepair Fonteyn gaat voor een goede service. Producten worden in twee werkdagen geregeld en via de mail en telefonisch staan zij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Voor elk type auto leveren wij autolak spuitbussen en autolak lakstiften, altijd in de juiste kleur. Door onze jarenlange samenwerking en rechtstreekse inkoop bij de grote verffabrikanten zijn wij in staat om het grootste assortiment kleuren te leveren met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Waar u ook woont in het lan overal (ook in Rotterdam) levert Fonteyn in twee werkdagen uw producten, van autolak kleur , autolak spuitbussen en lakstiften, tot aan overige benodigdheden zoals reinigingsproducten, polijstmateriaal en plamuur.


Hou het op dezelfde soort ondergrond maar in een ander vlak (verticaal tov. horizonaal of vlakken die verticaal staan maar in een andere hoek tov. elkaar) dan zie je weer een lichtjes andere kleur. Andere belichting op éénzelfde vlak is nog zo één. Als men aanmaakt dat er zo goed mogelijk tegen aanleunt van kleur dan is dat perfect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts