donderdag 7 juli 2016

Primer buitenmuur

Primer buitenmuur

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor?


Het aanbrengen van een aangepaste grondlaag of primer is in veel gevallen noodzakelijk voor een optimaal en duurzaam eindresultaat. Op ongeschilderde, herstelde of intensief gereinigde (bv. antimosbehandeling) buitenmuren breng je daarom steeds een primer aan. Je buitenmuur verven is een mooie en eenvoudige manier om je huis aan de buitenkant op te knappen. Wist je dat de nieuwe verflaag de bakstenen van je buitenmuur ook nog eens beschermt tegen vochtdoorslag? Om een buitenmuur te verven gebruik je latex muurverf en behandel je de bakstenen eerst met een goede voorstrijk of fixeermiddel.


De één vind het prachtig, de ander verschrikkelijk. De kleur van de buitenmuur van je huis kan een indrukwekkend effect hebben op jezelf en anderen. Kleur typeert namelijk wie jij bent als persoon en wat je wilt uitstralen. Buitenmuur verven, dat kan. Want zoals geldt bij elke verfklus, geldt natuurlijk ook voor het schilderen van een muur, een gevel of een andere betonnen ondergrond.


Primer buitenmuur

Een goed begin is het halve werk! Baksteen, beton of toch gips? Het gebruik van de primer voorkomt glansverschillen in de eindlagen. Aankleurbare primers De Artitude collectie draait voor 1 rond de mengmachine.


Alle kleuren worden in de winkel gemengd. Jan Degezelle van Colora vertelt hoe je jouw gevel helemaal in het nieuw zet. Eerder geverfde muren kunnen ook last hebben van poedervorming, deze poedervorming staat een goede hechting van de nieuwe verf in de weg.


Daarom moet je deze ondergrond fixeren met een speciale primer. Misschien is met primer voorstrijk bedoeld? Dat vanwege het te vullen gat. Dat is iets anders als isoleergrond.


Isoleergrond is voor vervelende vlekken en voorstrijkmiddel is voor vers gips wat te veel verf opzuigt. Het hangt van de verf af en het vulmiddel af, probeer een paar dagen van te voren eerst eens op de gipsplek of de verf er pakt. Deze dekkende watergedragen vermindert de zuigende werking van de ondergrond en brengt een eerste laag aan op de muur.


Het is een kostenbesparende verf want de afwerkende muurverf is duurder dan een primer. Voor de buitenmuur adviseren wij de Progold Verfroller Proflor. Vandaag bestel morgen in huis! De kwaliteit van je geschilderde buitengevel zal veelal het het hoogst zijn met de juiste afwerking. Hoe je het verven van een buitenmuur het beste aanpakt, dat lees je in dit artikel.


Elke buitenmuur kan geschilderd worden, maar veel hangt af van de ondergrond van je buitenmuur. Je kan je buitenmuur dus best laten behandelen en schilderen door een professioneel schildersbedrijf. Vermindert kleurverschillen in de ondergrond en zorgt voor een perfecte hechting van de afwerklagen.


Primer buitenmuur

Stuc- Primer is een zuigkrachtregulerende voorstrijk. Je gebruikt deze voorstrijk op sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, zoals bijvoorbeeld metselwerk. Zo voorkom je dat de gipspleister verbrandt (verpoedert).


Schilderen met succes doet u met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Een buitenmuur stucen kan eigenlijk alleen in de lente en zomer gedaan worden. Wanneer het buiten vochtig is brengt dat risico’s met zich mee. De stuclaag kan bijvoorbeeld niet goed drogen waardoor deze niet goed hecht.


Primer buitenmuur

Ook is het zaak dat de buitenmuur niet vochtig is. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan primers. Bekijk hier ons online aanbod! Dekkende solventgedragen grondverf voor buitenmuren.


De grondlaag verbetert de hechting van de eindlagen. Ze isoleert onvolmaaktheden in de ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts