vrijdag 15 juli 2016

Elektrische luxaflex prijzen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Elektrische of handmatige bediening?

Er zijn talrijke manieren waarop u uw shades eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis. Jouw wensen voor jouw huis, daar gaat het om. Hoe wil jij je huis comfortabeler en veiliger maken? Somfy biedt je verschillende opties voor huisautomatisering. Kies de optie die bij jou past, bijvoorbeeld elektrische raamdecoratie met een afstandsbediening of automatisch aangestuurd met behulp van zonsensoren.


Standaard met Ilmo motor, wat zorgt voor eenvoudige installatie doordat eindafstellingen automatisch worden ingesteld. Optioneel met Oximo motor. Beiden zijn standaard voorzien van een anti-optilfunctie en obstakeldetectie.

Bedien je zonwering volautomatisch, aan de hand van de actuele. Houten jaloezieen worden steeds vaker voorzien van een elektrische motor. Voordeel hiervan is dat het bedienen van de jaloezie vele malen eenvoudiger is. U kunt eenvoudiger één of meerdere jaloezieen verstellen.


Zo kunt u inspelen op bijvoorbeeld de sfeer in huis of de invloed van de zon. De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert. En dan hebben we het grootste voordeel nog niet eens benoemd: de lage prijzen.


Zo beginnen de prijzen van jaloezieën al bij € en heeft u al een simpel rolgordijn vanaf € 50. Door de binnenzonwering zelf te plaatsen houdt u de prijzen van deze zonwering laag. Wilt u geen omkijken hebben naar deze klus en de montage overlaten aan een vakman?


Dan is de keuze voor elektrische zonwering snel gemaakt. Bekijk welke elektrische bediening het beste bij jouw situatie past en vind de daarbij behorende prijzen. Wat zijn de prijzen voor elektrische zonwering?


Voor elk budget is er een geschikte oplossing. In onderstaand overzicht is te zien hoe de totaalprijs voor elektrische zonwering is. Het beste wat we je kunnen adviseren is om meerdere offertes van diverse specialisten vergelijken omdat de prijzen niet altijd even duidelijk zijn.

Zo krijg je beter inzicht in de kosten en kun je tot wel op de kosten besparen. Hieronder zie je concrete prijzen van diverse soorten zonwering. Door de stof op het rolgordijn op- en af te rollen bepaald u zelf de hoeveelheid licht die binnenvalt door de lamellen in de stof. Met dit systeem kunt u niet alleen uw raambekleding bedienen via een afstandsbediening, maar ook via een app op uw telefoon of tablet. De gemiddelde prijs voor elektrische zonwering is € 950.


Uiteraard verschilt dit per zonwering, bekijk Homedeal voor alle prijzen en kies de beste deal. De elektrische houten jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte maar minder geschikt voor badkamers, tenzij deze goed geventileerd wordt. De elektrische jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes zoals 2 3 en 65mm breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts