vrijdag 22 juli 2016

Schilderen tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bestel een professionele vakman voor jouw klus. Gratis Offertes binnen minuten Bespaar tot op schilderskosten!


Het schilderen van het tuinhuis voor plaatsing kan alleen bij stapelhout tuinhuizen. Dit is een groot voordeel van onze gebouwen.

Tuinhuizen van Schaffer kun je namelijk gewoon laten plaatsen en later, als je zin hebt, gaan schilderen. Vooral om het op kleur te. Het tuinhuisje zelf verven. Lees de gebruiksaanwijzing van de verf goed door voordat je aan de slag gaat.


In de meeste gevallen kun je als volgt te werk gaan. Leg oude kranten of een plastic zeil op de grond. Wilt u uw tuinhuis schilderen met dekkende, transparant en half transparante verf?

Tuinhuis schilderen : Onderhoud en duurzaamheid. Moose Färg verf voor uw tuinhuis laat de houtnerf toch nog zien en vormt geen film over het hout. Deze tuinhuis verf garandeert een langere bescherming en vergt minder onderhoud.


Ons hout is namelijk onder druk geïmpregneerd en daardoor jaar onderhouds-arm. Na verloop van jaren kan het hout wel iets grijzer worden door weersinvloeden. Om je tuinhuis te ‘moderniseren’, of als je je tuinhuis gewoon beu bent, kan je altijd kiezen om je tuinhuis een nieuw likje verf te geven. Hieronder een handig stappenplan voor je tuinhuis van een nieuw kleurtje te voorzien. We geven je ook enkele leuke ideetjes of inspiratie mee aan de hand van.


De meest ideale omstandigheden zijn meestal tussen de maanden april en oktober. Bij het opnieuw schilderen , begin met het wassen van de gevel. Wens je het hout en de houtstructuur nog zichtbaar te houden na een beschermde verflaag? Koop dan zeker een tuinhuis met geïmpregneerd hout.


Deze voorbehandeling is essentieel om hout, blootgesteld aan weersomstandigheden te beschermen tegen zonlicht en regen. Niet alleen je interieur heeft regelmatig een boost nodig! Een bijgebouw zoals een terrasoverkapping, carport, chalet en natuurlijk ook een tuinhuis kan een duwtje in de rug gebruiken.

Een houten tuinhuis kan (en moet je in sommige gevallen) regelmatig overschilderen of lakken. Als het schilderwerk in slechte staat is, heb je meer tijd nodig om het tuinhuis schilderklaar te maken. Maar hoe begin je daar aan?


Je moet de houtveredeling verwijderen die afbladdert of slecht hecht. Dat kan je op verschillende manieren doen. Afkrabben of afschuren met grof schuurpapier (korrel of 80). Afbranden met een hetelucht verfbrander.


U krijgt direct een bevestiging. Lees hier alles over hoe u uw tuinhuisje het beste kunt onderhouden. Schilderen van een tuinhuis. Bekijk hier onze prijzen en informatie over het op kleur laten verven. Je kunt daarmee de schuur schilderen of een tuinhuis in de lak zetten, zodat je de mooie uitstraling daarvan zo lang mogelijk kunt behouden.


Jouw tuinhuis schilderen en daarvoor op zoek naar de beste verf? We vertellen je graag meer over de producten om buiten hout te schilderen. Door het impregneren van uw tuinhuis verlengt u de totale levensduur aanzienlijk.


Daarnaast verminderen impregneermiddelen het doorbloeden van het hout. Is uw tuinhuis al geïmpregneerd en schildert uw in een donkere kleur dan is impregneren niet nodig. Een nieuw tuinhuis gekocht om je tuin een extra touch te geven en je materiaal op te bergen? De volgende logische stap is dan je tuinhuis schilderen om het op te smukken en te beschermen tegen alle weersomstandigheden.


We leggen je hier stap voor stap uit hoe je te werk gaat. Je kunt natuurlijk ook kiezen om het tuinhuis een hele andere kleur te geven dan de houtkleur. Kies dan wel een goede verf die geschikt is voor buiten. Wilt u het tuinhuis schilderen en weet u niet zo goed waar u moet beginnen?


Op deze pagina vindt u informatie, advies en stappen die u kunt volgen om zo een mooi tuinhuis te creëren die perfect bij uw tuin en stijl past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts