maandag 25 juli 2016

Jaloezieen ophangen zonder boren

Jaloezieen ophangen zonder boren

Bestel Jaloezieën online bij Leen Bakker. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Koop uw nieuwe jaloezieën in onze webshop.


En bepaal zelf alle Afmetingen! Stijlvolle Houten, Bamboe of Aluminium Jaloezieën met korting tot wel ! Doordat onze jaloezie klemdragers zijn uitgerust met het ECO dichtingsrubber wordt isolatieverlies voorkomen. Je ramen sluiten perfect aan op je kozijn en het aanslagrubber van je raam blijft onaangetast. Zo kun je jouw jaloezie schadevrij monteren zonder te hoeven boren of schroeven.


Als je aluminium of kunststof kozijnen hebt kun je universele steunen op het raam klemmen en hoef je dus niet te boren. Het systeem van het duo rolgordijn bevestig je gemakkelijk aan de klemsteunen. Zowel in onze op maat gemaakte collectie als in onze standaardmaat collectie vind je duo rolgordijnen die je kunt ophangen zonder te boren.


Door het kliksysteem bevestig je de steunen heel eenvoudig. Specificaties Kleur: wit Materiaal: kunststof Montagevoorschrift Eenvoudig zelf te monteren zonder te boren. Montageprofielen voor gordijnen ophangen zonder te boren. De montageprofielen van Raamdecoland zorgen ervoor dat u uw nieuwe raamdecoratie eenvoudig ophangt.


De klemsteunen grijpen zich stevig vast aan het kozijn en de montageprofielen hechten zich stevig aan kozijnen en wanden. Het is mogelijk de montagesets zonder gereedschappen te bevestigen. Het mooi afgewerkte klik-systeem zorgt voor unieke uitstraling. Zonder boren (klik-en-klaar) jaloezie.


Naast praktisch is het ook nog eens erg mooi. Teken de juiste breedte af met potlood op de boven- en onderbalk van de jaloezie. Kort elke balk aan de linker- en rechterkant evenveel in, met het optrekmechanisme netjes in het midden. Haal de plastic beschermdoppen uit de balken. Zaag beide balken op maat met een ijzerzaag en schuur eventuele ijzerbramen weg met schuurpapier.


Jaloezie , Klemm-Jalousie, GARDINIA, zonder boren , vrijhangend online kopen? Neem hiervoor dus de tijd en voorkom dat je de raamdecoratie scheef of verkeerd ophangt. Het ziet er niet mooi uit en het kan er zelfs voor zorgen dat je ramen niet meer goed geopend en gesloten kunnen worden. De verschillende soorten raamdecoratie en gordijnen moeten ieder op een andere manier worden opgehangen.


QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie. Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Bekijk ons gehele elektrisch gereedschap assortiment online. Find ophangen zonder boren vandaag! Maar wat als het voorwerp dat je wilt ophangen geen glad oppervlak heeft?


Jaloezieen ophangen zonder boren

Tot op heden was spijkeren of boren in dit geval de enige oplossing. Met de klevende spijkers voor gladde ondergronden kun je nu ook objecten zonder gladde achterkant probleemloos ophangen. Ga je een draai-kiepraam voorzien van raamdecoratie en wil je niet boren in je kozijn? Plisségordijnen zonder boren.


Ga dan voor plisségordijnen met klemsteunen! Deze klemsteunen voeg je toe tijdens het samenstellen van de plisségordijnen. Klemsteunen klem je om het draai-kiepraam en zijn ideaal wanneer je niet wil boren in je kozijn. Als u hierin gaat boren dan verdwijnt deze bescherming en kunnen de profielen inwendig roesten.


Jaloezieen ophangen zonder boren

Rolgordijn zonder boren ook geschikt voor kiepkantelraam. Kiepkantelramen zijn tegenwoordig niet weg te denken, de ramen zijn vooral handig omdat je het raam op een kier open kunt zetten zonder dat het gaat klapperen of mensen er van buiten in kunnen. Wilt u zelf jaloezieën ophangen volg dan ons stappenplan. Stap Bij jaloezieën zijn er drie mogelijke ophangpunten: aan de muur, de bovendorpel of het raam zelf.


In elk geval wordt in de eerste stap de positie van de montagegaten bepaald en afgetekend. Hoe breed de jaloezie ook is, u moet erop letten dat hij gecentreerd wordt opgehangen. Ook plisségordijnen kunnen worden bevestigd op een draai-kiepraam.


Dit kan zonder schroeven of boren want het plisségordijn voor draai-kiepramen kan worden voorzien van klemsteunen. Deze wordt gemonteerd op het kozijn en het plisségordijn voor draai kiepramen kan hierdoor vanuit één kant open. Iets ophangen zonder te boren : klevende spijkers.


Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen. Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren , dan kan dat met deze klevende spijkers.


Een voorwerp ophangen zonder boren ? In ons assortiment voor monteren en hangen vind je vele manieren om objecten makkelijk en veilig op te hangen zonder gereedschap. Met het optrekkoord en de tuimelstang zet je de jaloezie gemakkelijk in de juiste stand. Een bijkomend voordeel is dat aluminium jaloezieën geplaatst kunnen worden in vochtige ruimtes.


Ideaal voor badkamers en keukens. Onze aluminium jaloezie op maat mm biedt de oplossing om te monteren zonder te hoeven boren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts