donderdag 21 juli 2016

Hoe huis reinigen met witte salie

Witte Salie - White Sage voor reiniging. U krijgt direct een bevestiging. De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment.


GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Dit kun je eenvoudig zelf doen, door de witte salie te laten branden, en er mee door je huis te lopen, waarbij je ervoor zorgt dat de rook van de witte salie goed verspreid wordt door de ruimte van je kamer en de hele woning. Zo, nu weet je alles wat je moet weten om je huis te reinigen met witte salie. Sinds wij het hebben gedaan in ons nieuwe stekkie, is het elke dag weer heerlijk thuiskomen.


Hopelijk werkt het ook zo goed voor jou! Mocht je nou enthousiast aan de salie gaan, dan kun je ook zelf een Smudge Stick Maken. Voelt je huis niet meer als een thuis of wil je de boel gewoon eens energetisch opfrissen? Gebruik dan eens witte salie en je zult versteld staan van het resultaat. Toen ik een aantal jaren geleden hoorde van witte salie en wat het volgens sommigen beloofd te doen, was ik erg sceptisch om eerlijk te zijn.


Maar met de jaren kwam een meer praktisch leven en vergane kennis ging verloren toen mensen niet meer wisten hoe ze van dat nare gevoel af moesten komen. Zo blijkt maar weer hoe goed ze ons kent, want sinds we dit ritueel hebben doorlopen voelen we ons er écht op ons gemak. Dit heb je nodig… Je kunt je huis op twee manieren reinigen met witte salie : het hele huis , of per kamer. Salie is een plant met diverse toepassingsmogelijkheden, zoals een kruid voor in de keuken, maar je kunt het bijvoorbeeld ook laten drogen en vervolgens verbranden. Hierbij komt er veel rook vanaf en die rook dient om jezelf en je huis te reinigen van negatieve energieën.


Aan spullen, vooral als ze liggen te verstoffen kleven vaak allerlei energieë ;n. Hoe meer je weggooit, hoe leger, maar ook hoe schoner je huis wordt. Gewoon wat water nemen, een beetje zout toevoegen en dat rondsprenkelen. De gevaren van het gebruiken van salie in je huis zijn groot, maar helaas vaak onbekend.


Salie is een onderdeel van een eeuwenoud Indiaans ritueel, als je het zonder ritueel doet kan het averechts werken. Het reinigen van een huis met wierook wordt ook regelmatig geadviseer maar ook gedaan door mediums. Een huis met negatieve energie trekt negativiteit, tegenslagen en pech aan, een positieve huis dus het tegenovergestelde. Twijfel dus niet aan een huiszuivering en laat het doen, want je hebt er meer baat mee dan men denkt.


Hoe huis reinigen met witte salie

Een groot misverstand betreft het gebruik van salie wierook om het huis te zuiveren. Zoals beschreven bij het reinigen van u huis , doet u hetzelfde bij u zelf. U doet de salie in de schelp en steekt deze aan. Zodra de salie rookt gaat u met de veer of uw hand de salie verspreiden om uw eigen lichaam heen.


Reserveer online, laagste prijzen. Hoe je huis reinigen met salie. Met witte salie je huis reinigen en zuiveren. Steek de witte salie aan en blaas de vlam uit.


Laat de rook die ontstaat de ruimte reinigen. Gebruik een vuurvast schaaltje of abalone schelp bij het branden van de witte salie. Werk in je huis altijd van beneden naar boven bij het reinigen. Het energetisch reinigen van je huis is iets anders dan de ramen lappen of de boel flink afstoffen.


Versterkt geloof, visie en spiritualiteit, sterk reinigen vitaliseren bevordert vaardig handelen en helderhei veel gebruikt voor `aurareiniging` en het reinigen van woonruimtes. Voordat je met een reiniging wilt beginnen ga je jezelf eerst voorbereiden. Zo doe je dat: je huis reinigen met witte salie - Spiru spiru. Je steekt het hout aan en als de vlam goed brandt, blaas je die voorzichtig uit.


De Palo Santo zal ook, net als de salie , blijven schroeien en beginnen te roken. In vele rituelen gericht op het zuiveren of reinigen worden allerhande attributen gebruikt die volgens de overlevering of volgens ‘zogenaamde beproefde methoden’ zinvol zijn. Natuurlijk heeft men in de kern van het uitgangspunt gelijk.


Sjamanen branden kruiden en vragen positieve Spirits om hulp en begeleiding. Reinigen of zuiveren met witte salie. Het smudge ritueel van de sjamanen geeft een krachtige impuls om de verbinding met de natuur en geestelijke helpers te herstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts