dinsdag 26 juli 2016

Trespa keuken achterwand

In verschillende kleuren leverbaar. Sample bestellen mogelijk. Bekijk hier onze ruime Collectie! HPL, oftewel High Pressure Laminate, kennen we vooral als Trespa.


Dit materiaal is een goede keuze wanneer de kostprijs en de praktische kwaliteiten belangrijk zijn. HPL heeft een keiharde oppervlaktelaag die zeer bestendig is tegen krassen, stoten, hitte en intensief. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ? HPL, Perspex en Dibond zijn drie kunststof plaatsoorten die uiterst geschikt zijn als achterwand in de keuken. HPL als achterwand : modern en prijsvoordelig HPL, kort voor High Pressure Laminate, is een onder zeer hoge druk samengeperst laminaat met een keiharde toplaag van melaminehars. Een tijdje terug was het nog gebruikelijk om tegels als achterwand te gebruiken, tegenwoordig zijn er veel meer materialen mogelijk.


Het is goed dat er veel keus is, want een achterwand bepaalt de sfeer en karakter van je keuken. In onze showroom tref je verschillende achterwanden aan. Kunststof achterwand keuken.


Een achterwand van kunststof is vaak praktisch. Dit is namelijk duurzaam, vuil- en waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel.


De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen.


Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen, mooi maar bieden ook praktische voordelen. Meestal zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Glazen keukenachterwanden maken uw keuken optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken. Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf.


Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Trespa platen worden gratis op maat gemaakt. Berken of ecoplex HPL voor de beste prijs! Daarbij kan je zeker zijn van een goede kwaliteit, aangezien de bovenste laag van dit plexiglas erg hard is.


Een moderne keuken ziet er dus niet alleen fraai uit, maar is ook nog eens veel gemakkelijker in het onderhoud. De voordelen van een kunststof achterwand Tijdens het koken kunnen gemakkelijk spetters op de achterwand ontstaan. Als deze achterwand van kunststof is gemaakt, zijn deze spetters heel gemakkelijk te verwijderen.


De eerste van de drie meest gebruikte materialen voor een kunststof achterwand is HPL. Oftewel High Pressure Laminate. Over de hittebestendigheid van (verlijmde) kunststof achterwanden kan worden gesteld dat bij temperaturen boven 1°C de kans bestaat dat de verlijming tussen HPL en de drager loslaat en er blaarvorming ontstaat.


Trespa keuken achterwand

De mogelijkheid is niet uitgesloten dat bij nog hogere temperaturen het kunststof schroeit of delamineert. Geschikte materialen voor een achterwand in de keuken De ene kunststof achterwand is de andere niet, dus het is verstandig om goed te onderzoeken welk materiaal aansluit bij je persoonlijke wensen. U kunt bij het afwerken van uw keuken kiezen voor een speciale achterwand , maar natuurlijk heeft GAMMA ook een groot assortiment keukentegels waarmee u wand boven het aanrecht kunt afwerken. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het.


De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Dankzij de exacte maatvoering past de aluminium achterwand precies over de 'oude' tegel- of glaswand in uw keuken. Keuken achterwand of wandtegels keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts