vrijdag 29 juli 2016

Picca zonnescherm

Vind glazen vouwdeuren als je nu zoekt. De grootste collectie zonneschermen hier! Zonneschermen voor de laagste prijs. Zo is er een sterk ontwerp neergezet, bestaande uit kwalitatief goede materialen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Wordt met slechts twee steunen gemonteerd. Picca knikarm zonnescherm elektrisch.

Onderhoud Om uw zonnescherm optimaal te laten functioneren, kunt u preventief onderhoud laten uitvoeren. Zijn oerdegelijke knikarmen garanderen u een heerlijke vrije doorloop onder uw scherm door. PICCA BUDGETLINE Dit semi cassette knikarmscherm heeft een prijs-kwaliteit verhouding waar je U tegen zegt.


Standaard geleverd met een soepel lopende ZAH motor! De PICCA kan geleverd worden vanaf 1cm. De uitvallen variëren van 1tot en met 3cm.


Wij leveren de doeken van alle grote merken zodat er altijd een kleurtje tussen zit wat bij uw woning als beste naar voren komt. De doeken zijn natuurlijk van vuil en water afstotende kwaliteit.

Bestel hier parasols online. Bij aanschaf van dit zonnescherm de motor met afstandbediening GRATIS. Het zonnescherm picca is een semi-casette zonnescherm.


In gesloten toestand wordt het zonneschermdoek goed beschermd tegen weersinvloeden, alleen van onder blijft het zonneschermdoek zichtbaar. De maximale breedtemaat is meter en de maximale uitval is meter. Doordat de voorlijst bij gesloten toestand tegen de bovenkap valt blijft het doek beter beschermd tegen weersinvloeden. Voor de bediening kunt u kiezen uit handbediening (door middel van een oogwindwerk met een slingerstang) of elektrische bediening. Dankzij haar mooie afgeronde vormen is het scherm helemaal van deze tijd.


Dit scherm kan op de meeste gevels worden toegepast. Een nieuw type zonnescherm , dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Dit unieke scherm, met z’n speelse en moderne vormgeving, heeft speciale montage-steunen, die zowel voor muur- als plafondbevestiging geschikt zijn. Goed maar budgetvriendelijk zonnescherm.


De Jo-An is een goed en toch budgetvriendelijk zonnescherm voor uw terras. Dankzij de mooie afgeronde vormen is de Jo-An helemaal van deze tijd. Zonwering uitstekende picca semi cassettescherm, zonwering picce zonnescherm kesteren.


Door toepassing van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en roestvast staal, is dit scherm een kwaliteitszonnescherm tegen een scherpe prijs. Zoek naar glazen vouwdeuren op de nieuwe KensaQ. Het unieke oploop-systeem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook.

Altijd goede aanbiedingen bij Ridder Zonwering Noordwijk! Wij monteren uw zonwering op deskundige wijze. Op al onze producten heeft u. Mogelijkheden voor een knikarm zonnescherm.


U heeft bij ons keuze uit vele doekkleuren. Zelfs kleuren die niet op onze site vermeld staan, maar geleverd worden door fabrikanten zoals Swela, Dickson en Tibelly kunnen wij leveren. Snelle levertijden, grote keuze en gratis bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts