dinsdag 12 juli 2016

Nachtkastje lief

Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Nachtkastje lief

Vind items binnen jouw budget. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Nachtkastjes online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Een lampje, een wekker, je mobiele telefoon, een boek waar je nog even in leest voor je gaat slapen, misschien je bril of een glaasje water: op nachtkastjes kun je van alles en nog wat kwijt. Je merkt pas hoe vanzelfsprekend zo’n kastje is als je ergens anders slaapt tijdens een vakantie of logeerpartij. Louis quinze model wit met bloemen.


Nachtkastje lief

En dan de binnenkant rood met witte stippen. Schattig brocant nachtkastje. Deze is leuk voor een jongens en meisjes kamer. Hoog antiek kastje met leuk houtsnijwerkje.


Aqua met gras en bloemen, stoer en lief tegelijk! De kleur aqua past overal leuk bij. Lief klein nachtkastje waar je blij van wordt. Maqak je slaapkamer helemaal af met dit mooie wit houten nachtkastje.


Nachtkastje lief

Lief en Klein plaatst cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Klik op akkoord om hiervoor toestemming te geven. Lief nachtkastje met uitgesneden hartje, is antiek kastje en zeer stevig, mag gehaald voor €3 ook het schattige lampje met. Kies het stijl nachtkastje dat bij jouw kinderkamer in de smaak valt.


Gaat het om een nostalgisch ontwerp van Lief ! Lifestyle, afgewerkt met felgekleurde lak? Of kies je voor de eenvoud en de rustige natureltinten van Gami of Neyt? Het Zola nachtkastje met lade en deurtje in de kleur diep zwart is onderdeel van de WOOOD collectie en past in iedere slaapkamer. Het moderne nachtkastje is gemaakt van metaal en grenen hout.


Zowel het metaal als het hout is afgewerkt in een zwarte kleur. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gratis thuisbezorgd vanaf €25.


Interesse in meerdere producten uit onze shop? Vraag geheel vrijblijvend een pakketprijs met korting aan! Een andere grote liefde van Vief zijn vintage nachtkastjes. Klein of nog kleiner, hoog of laag, met ranke pootjes of. Normale prijs €12Aanbiedingsprijs €12Aanbieding.


Dit zie je terug in het golvende pootje, de elegante donkergrijze kleur en het zilveren knopje. Het nachtkastje heeft één lade en biedt hierdoor genoeg plaats voor de benodigde spulletjes voor de nacht. Ook handig te gebruiken als krukje. Te veel licht vlak voor je nachtrust, kan je een behoorlijk tijdje uit je slaap houden.


Handig is dus om een dimlicht aan te schaffen, zodat je de verlichting naar je eigen behoefte kan instellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts