woensdag 6 juli 2016

Sigma amarol gloss

Sigma amarol gloss

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Bekijk ons assortiment en Bestel! Alle varianten Sigma Verf. Sigma Amarol Gloss is een hoogglanzende lakverf op basis van alkydhars.


Sigma amarol gloss

De lakverf heeft een goede weervasthei ook in kustgebieden. Bijpassende grondverf is Sigma. Het is inmiddels een vertrouwd product dat zich heeft ontwikkeld tot een standaard onder de grondverven. Doordat wij beschikken over originele Sigma mengmachine en werken met echte kleurpasta’s bent u altijd verzekerd van de juiste kleur.


Deze professionele lak heeft een hoge dekkracht, goede weervastheid en is goed reinigbaar. Het product bestaat al lang en is daardoor goed door ontwikkeld. Het is uitstekend over te schilderen met bijvoorbeeld Sigma Schakelverf Semi- Gloss.


Sigma amarol gloss

Voor afschilderen van staal en non-ferrometalen. Dit volwaardige één-pot systeem is een uitstekende keuze voor renovatieschilderwerk en gebruik in een meerjarensysteem. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.


Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts