donderdag 7 juli 2016

Luxaflex 230 breed

En vraag een gratis monster aan. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. U bedient de jaloezieën met een tuimelstaaf aan de linkerzijde en een optrekkoord aan de rechterzijde. Zo bepaalt u zelf de privacy en inkijk. De horizontale jaloezie van 240cm breed en 250cm hoog kunt u zelf gemakkelijk in de breedte en de hoogte aanpassen aan de gewenste afmetingen.


Jaloezieën kopen bij GAMMA. Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën, waarmee. Luxaflex brede lamellen 2. Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Wil jij een rolgordijn met een breedte van 2cm?


Luxaflex 230 breed

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte producten. De witte (kleur 944) horizontale jaloezieën van GAMMA (220cm breed en 220cm hoog) hebben 50mm brede lamellen van hout en geven uw interieur een sfeervolle uitstraling. Door de breedte van de lamellen zijn de jaloezieën uiterst stijlvol. Horizontale jaloezieën koop je ook bij Leen Bakker. Verkrijgbaar in vele soorten en maten, zowel aluminium als hout.


Groot aanbod in jaloezieën. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en een passende offerte. Vind jouw jaloezieën op JYSK. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie!


Luxaflex 230 breed

Op zoek naar raamdecoratie? Het gordijn van 120cm breed en 250cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel. Het rolgordijn is ideaal voor elke ruimte, praktisch in gebruik, én geeft uw interieur een decoratieve uitstraling. Heeft u een rolgordijn nodig in de breedte van 2? U hoeft niet meer verder te zoeken, want wij maken uw rolgordijn 2. Daarnaast kunnen een aantal duo plissé stoffen naadloos tot meter breed besteld worden. Zeer geschikt dus voor brede ramen.


A-kwaliteit plissegordijnen voor de laagste prijs. Wij bieden de plissegordijnen aan voor lage internetprijzen zodat je nooit teveel betaalt. Aluminium jaloezieën van breed zijn geschikt voor kleine raampartijen. Stel jouw aluminium jaloezieën 25mm samen.


Op basis van uw ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte. Dit verduisterende rolgordijn is gemaakt van een mooie kwaliteit stof. De stof heeft een speciale coating waardoor deze 1procent verduisterend is. Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print.


Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verduisterend of lichtdoorlatend rolgordijn? Wij vertellen je er hieronder meer over!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts