woensdag 27 juli 2016

Raamdecoratie schuine ramen

Raamdecoratie schuine ramen

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Een Gratis Kleurstaal! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vind raam decoratie het nu op Kensaq.


Plissé- en dupligordijnen Met een plissé- of dupligordijn kun je de meest afwijkende raamvormen bekleden. Zelfs een raam met een ronde vorm! Schuine ramen in je woning geeft vaak een leuk effect. Een schuin raam onder een aflopend dak heeft een harmonieuze uitstraling.


De mogelijkheden zijn beperkter, maar het is zeker niet onmogelijk! Raamdecoratie voor schuine ramen uitzoeken is wat uitdagender dan voor een standaard raam. Day ’n Night, multifunctioneel plisségordijn voor schuine ramen.


Raamdecoratie schuine ramen

Kies voor deze raamdecoratie. Maar het kiezen van de juiste gordijnen hiervoor lijkt misschien lastiger. Bij elke raamvorm denkt Raamidee met u mee en proberen wij een passende raamdecoratie voor u te vinden.


Wat is de meest geschikte raambekleding voor bijzondere raamvormen? Een woning met schuine ramen zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Wij kunnen ons voorstellen dat het zoeken van passende raamdecoratie iets uitdagender is dan bij een ‘standaard’ raam. Ook is het mogelijk om horizontale jaloezieën, zoals bijvoorbeeld Luxaflex Duette Shades, voor een raam met een schuine kant te maken. Deze zijn zelfs mogelijk voor ronde ramen ! Er is veel mogelijk voor afwijkende ramen vooral luxaflex heeft hiervoor diverse goede oplossingen.


Maar wat nu als je toch liever “gewone” gordijnen wil? Ook de shutter is een perfect passend raamdecoratie product voor ramen met een bijzondere vorm. Bij trapezium ramen (driehoek vorm) of ronde ramen kun je voor shutters kiezen.


Voor een erker, toograam of raam met een schuine kant (trapezium) zijn lamellen een geschikte keuze. De rail kan namelijk in bijna ieder vorm gebogen worden. Speciale ramen verdienen speciaal maatwerk zonwering of raamdecoratie. Wij bieden u voor speciale raampartijen gepaste oplossingen.


Bekijk onze adviezen en voel u vrij om een afspraak op locatie te maken met een van onze adviseurs om de afwijkende raamvorm te bekijken en gepast advies met bijbehorende oplossing te bieden. Jaloezieen, rolgordijnen, plisses en veel meer. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Raambekleding grote ramen Bent u gezegend met grote ramen in uw woning?


Dan geniet u vast van een prachtige lichtinval in uw woonkamer. Veel zonlicht naar binnen is niet altijd gewenst en ook uw privacy kan er onder lijden. Met goede raambekleding kun je de temperatuur op de kamer beter reguleren en de hele ruimte verduisteren wanneer je dat wilt. Er zijn genoeg opties voor schuine ramen , dus je kunt je slaapkamer precies zo inrichten als jij wilt. Voor ramen met een speciale vorm zoals een toog, trapezium, ronde ramen , driehoekige ramen , schuine ramen en andere soorten ramen zijn shutters van Blend de ideale oplossing.


De shutters met een speciale vorm zijn verkrijgbaar in Basswood en Ashwood. Basswood wordt ook wel Lindehout genoemd en heeft een egale structuur en is licht van gewicht. Hierin schuilt de kracht van maatwerk shutters: er is voor praktisch elk raam een oplossing, zeker voor schuine ramen. Hiermee zijn shutters de meest flexibele raamdecoratie. Voor een schuin raam is het lastig om raambekleding te vinden.


Vaak wordt de schuine raamvorm uit het zicht geplaatst door bijvoorbeeld een gordijn wat erover heen valt. Daarnaast zorgen grote ramen voor veel zon- en daglicht, in welke mate wil jij deze filteren. Denk naast de lichtinval ook aan je privacy.


Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte raamdecoratie , kun je gebruik maken van onze gratis kleurstalenservice. Deze service maakt het mogelijk om een aantal kleurstalen thuis te ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts