dinsdag 12 juli 2016

Schimmel op de muur

Maak uw muur of vloer waterdicht. Voor uur besteld morgen in huis! Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Schimmel op muur : oorzaken en bestrijding.


Hier vind je de oorzaken van muurschimmels en hoe je ze moet bestrijden en voorkomen. Nu is het ook meteen duidelijk dat het weinig zinvol is de schimmels op de muren te gaan verwijderen als er niets aan de oorzaak van deze schimmels wordt gedaan. Het vochtprobleem aanpakken.


Wil je echt iets aan de schimmel doen, dan moet je eerst de oorzaak van het vochtprobleem achterhalen. Het is gelukkig op een aantal manieren te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, badkamer of slaapkamer.


Schimmel op de muur

Wanneer u ergens schimmels op de muren ziet is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. Ze zien eruit als bruine of zwarte vlekken op de gron muren of het plafond. In woningen komt zwarte schimmel op de muur het meest voor. Ook veroorzaken ze een muffe lucht in huis.


Is de schimmel ontstaan door lekkage en was de aangedane muur van behang voorzien, dan is de schade een stuk ernstiger. Er zit dan meestal niets anders op dan de schimmel goed te laten drogen en het behang te verwijderen. Voor het bestrijden van deze schimmels in deze ruimtes is het bestrijden van vocht van essentieel belang.


Schimmel op de muur

Het is belangrijk om veel te ventileren in deze ruimtes. Wanneer je er snel bij bent, is het makkelijker om schimmel in huis te bestrijden. Je moet niet alleen letten op de schimmel zelf, maar ook op bijvoorbeeld (kleine) lekkages. Plekken waar je al eerder schimmel hebt geha zijn uiteraard aandachtspunten.


Ik heb schimmel op de muur , wat moet ik doen? We wassen de schimmel weg met chloor, maar ze komt helemaal en snel terug. Het overschilderen van vochtplekken en schimmels Iedereen heeft wel eens last van vochtplekken op de muren of plafonds. Er zijn een aantal manieren om dit onzichtbaar weg te werken.


Als je tekenen van schimmel op je muren begint te herkennen bestrijd je dit best zo snel mogelijk. Waarom je schimmel op je muur best zo snel mogelijk verwijdert. Heb je last van schimmels in je woning dan wil je natuurlijk dat dat probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.


Ongeveer een op de tien woningen lijdt onder schimmelvorming. Toch is het visuele effect het meest onschadelijke effect dat schimmel heeft. Na het schoonmaken spoelt u de muur grondig na met water en laat u het goed drogen.


De meest bekende en gevaarlijke variant is de zwarte schimmel. Deze variant laat vaak zwarte puntjes achter op de muur. Naast de zwarte schimmel zijn er meer soorten die in huis kunnen ontstaan, denk bijvoorbeeld aan de huiszwam.


De vlekken die de huiszwam veroorzaakt zijn wit en ruwig. Wij hebben op de muur in de slaapkamer schimmel zitten en wordt steeds erger, het zit rond het raam en komt duidelijk van buiten af. De muren raken door het grondvocht na verloop van tijd verzadigd en kunnen plaatselijk erg nat worden.


Schimmel op de muur

Door de aanwezigheid van allerlei bacteriën en zouten in het grondwater kan er naast schimmel ook salpeteruitslag op de muur voorkomen. Dit is een droge witte uitslag die goed te zien is op bakstenen muren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts