donderdag 7 juli 2016

Houten boekenkast op maat

Ontwerp en bestel jouw boekenkast op maat. Nu gemakkelijk zelf configureren ! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Kasten zijn onmisbaar in úw Huis.


Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.

Uw boekenkast op maat laten maken door onze ambachtelijke meubelmakers. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw maatwerk houten boekenkast. BOEKENWANDEN EN BOEKENKASTEN. Oock is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en monteren van houten boekenkasten en boekenwanden op maat.


Bij Oock krijgt u een stijlvolle maatwerk boekenkast van topkwaliteit. De modellen variëren van modern tot klassiek en van groot tot klein. En dat alles helemaal op maat en naar uw wens.


Duurzaam en degelijk: een houten boekenkast op maat.

Voor een goede boekenkast , is het materiaal erg belangrijk. Daarom kun je bij ons kiezen voor een houten boekenkast op maat. Dat zijn luxe meubelstukken gemaakt van de beste materialen.


Kies voor een houtsoort die past bij jouw interieur en persoonlijkheid. In onze shop vind je een brede collectie aan boekenkasten in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Betaalbaar en met oog voor mooie vormen. Pronkstukken stijlvol in zicht. Van stoere stellingkasten en trendy wandrekken tot klassiekere boekenkasten met laden of witte retrokasten met houten panelen, je vindt het in onze webshop en showroom.


Een nieuwe boekenkast in huis is altijd leuk om uit te mogen zoeken. Wat nog leuker is, is dat je bij Lundia altijd een boekenkast op maat kunt kiezen! Of je nu wilt wisselen van kleur, stijl of juist een legplank of ladeblok wilt toevoegen, het kan allemaal. Ook speciale afmetingen zijn voor ons geen probleem. De tijden waarin boekenkasten alleen hun doel onopvallend en somber dienden, zijn voorbij.


De combinatie van look en feel wordt kinderspel met jouw online configuratie. Op maat gemaakte producten van ons deskundige team bieden je het voordeel dat je je ideeën in werkelijkheid kunt omzetten. Ben je op zoek naar een nostalgische, grenen boekenkast of een moderne, massief houten boekenkast op maat voor in je woonkamer, je studeerkamer of je slaapkamer?


Wij kunnen het passende exemplaar voor jou op maat maken.

Vraag dus snel een offerte aan voor uw op maat gemaakte boekenkast. Verstuur uw ontwerpen, tekeningen of foto’s van uw ideale boekenkasten mee met uw offerte-aanvraag en u ontvangt van ons een passende offerte. Tip: Een garderobekast kunt u ook op maat laten maken. U krijgt uw boekenkast bijzonder strak op elke plek zonder verlies van ruimte.


Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Boekenkasten op maat gemaakt voor een prijs die u zult verrassen. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.


Bekijk ons assortiment online! Vind nu jouw favoriete Houten boekenkast. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Een boekenkast op maat laten maken vraagt om de nodige vakkennis en expertise. Een maatwerk boekenkast laten maken is een perfecte manier om op een praktische wijze uw ruimte in te delen. De stijl en indeling van de boekenkast op maat kunt u zelf bepalen en daarom bent u gegarandeerd van een maatwerk boekenkast die voldoet. Massief houten kasten op maat gemaakt?


Speciaal naar uw wensen gemaakt door mensen met meer dan jaar ervaring en liefde voor hun vak. Decosier is gespecialiseerd in het maken en monteren van houten boekenkasten en boekenwanden op maat. Dit kunnen kasten zijn voor alleen boeken, maar ook gecombineerde kasten. Stijlvolle boekenkast op maat. Als u op zoek bent naar een boekenkast die gemaakt is van hoogwaardige materialen die exact past in uw beschikbare ruimte, dan moet u zeker het aanbod van Raffito bekijken.


Onze boekenkasten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden volledig op maat voor u vervaardigd. Overigens kunt u bij een houten boekenkast behalve voor een natuurlijke kleur ook voor bijvoorbeeld een boekenkast in wit kiezen. Verder zijn er houten boekenkasten die gecombineerd zijn met andere kleuren en materialen. Kijk wat het beste in de inrichting van uw huis of kantoor past en kies uw houten boekenkast op maat. In al zijn eenvoud is de Wedeka stellingkast juist door zijn vele mogelijkheden één van onze toppers.


Zo is de Wedeka stellingkast leverbaar in hoogtematen, dieptematen en breedtematen. De breedte van elk compartiment van de stellingkast kunt u per compartiment bepalen door op het compartiment te klikken. BILLY boekenkasten en nog veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts