maandag 25 juli 2016

Silvana support reiskussen

Silvana support reiskussen

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Lekker klein en compact, ideaal voor onderweg. Silvana bij Smulderstextiel. Let op, dit zijn de maten van de kussensloop.


Op vakantie zijn de kussens vaak te plat of te slap. Al ruim jaar en onomstreden en een bewezen effectief neksteun kussen. Ontwikkelt in samenwerking met én aanbevolen door fysiotherapeuten.


De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt. Het zelfde kussen als u gewend bent maar dan in klein formaat 47xcm. Verbeterde kwaliteit latex neksteun (WS) - duurzamer. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd.


Silvana support reiskussen

Zowel deze website als andere partijen. Deze merken hebben UW kussen ook in reisformaat. Compact om mee te nemen in auto of vliegtuig. Nu ook op vakantie uw eigen kussen. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online.


Bent u op zoek naar een beetje zacht kussen en slaapt u op een niet al te hard bed? Deze soorten varieren in dikte en hardheid. Heeft u een harde matras of zachte matras ? Daarom doen zij er alles aan om hun slaapproducten nog beter te maken. Dit hoofdkussen is geschikt voor een gemiddeld postuur en voor gebruik op een standaard slaapsysteem, wanneer de persoonlijke voorkeur uitgaat naar een steviger kussen. Dit kussen is doorgaans geschikt voor wie op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt.


Silvana support reiskussen

Daarnaast kan dit kussen een uitkomst bieden voor buikslapers. Voor langere mensen of voor als je wat meer ruimte in bed wilt, is er van elk model een kortere versie beschikbaar. Reiskussen van silvana support , hetzelfde kussen als U gewend bent maar dan in een klein formaat. Makkelijk om mee te nemen voor op reis. Set nú voor maar € 1295!


Vandaag besteld = Morgen in huis! Topkwaliteit neksteun kussens. Zo zijn er hoofdkussens variërend van extra zacht tot stevig en met wel of geen extra support voor de nek.


Silvana support reiskussen

Of kies voor dekbedden van verschillende warmteklassen. Wij bieden een ruim aanbod zodat iedereen kan genieten van een fijne nachtrust. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Emerald is het kussen uit de silvana support.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts