woensdag 6 juli 2016

Zonnescherm luxaflex

Zonnescherm luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Zonnescherm luxaflex

Bedien je zonwering vol auto matisch, inspelend op actuele weers omstandigheden. Bij zon gaat het zonnescherm vanzelf uit en bij te veel wind trekt het automatisch in. Het zonnescherm heeft een subtiel en compacte uitstraling met een mooie afwerking van hoogwaardig aluminium. Op deze manier kunt je extra lang genieten van de buitenzonwering.


Accepteren Geen cookies aub. Dit houdt in dat de stof in gesloten toestand compleet is beschermd tegen alle weersinvloeden. Bovendien is de oprolbuis mooi verstopt in de cassette en dus aan het oog onttrokken. Dit oogt zeer verfijnd en rustig. Koop nu raamdecoratie zoals Luxaflex ZonweringVoordelig 7. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de onderdelen van uw keuze direct online bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonnescherm -onderdelen toch eerst van dichtbij wilt bekijken.


U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom en onderdelenmagazijn. Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels.


Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Zonneschermen van de hoogste kwaliteit! Zowel het zonweringsdoek als de hoogwaardig gecoate aluminium onderdelen garanderen dat je kiest voor een zonnescherm waar je jarenlang plezier van hebt! Vraag vrijblijvend een prijs aan voor een zonnescherm , uitvalschermen, knikarmschermen, zonneluifels en meer zonwering of maak een vrijblijvende meetafspraak voor uw.


Alle zonneschermen van het merk Luxaflex zijn voorzien van motoren en bedieningen van Somfy. Somfy is de toonaangevende fabrikant op het gebied van domotica. De schermen worden aangestuurd door middel van RTS.


Radio Technologie Somfy is een draadloze radio technologie speciaal ontwikkeld voor in- en rondom de woning. Een zonnescherm , oftewel een knikarmscherm, is ideaal om je terras te voorzien van schaduw. Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken? Binnenzonwering Luxaflex Insperation Dealer.


Zonnescherm luxaflex

De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert. Geen belemmering voor openen ramen en deuren. Ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk- Geschikt voor brede gevels. Kies voor extra comfort door de toevoeging van verlichting en heaters! Dankzij onze ruime ervaring met zonwering en ons zeer uitgebreide aanbod kunt u bij ons altijd de ideale zonwering vinden.


De knikarm zonneschermen zijn uitgerust met een draaimechanisme, wat de mogelijkheid geeft jouw zonnescherm te automatiseren. Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen. De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium.


Bij Ambiance kan je daarvoor kiezen uit maar liefst 2kleuren zonder meerprijs! Laat een zonnescherm altijd monteren door een ervaren specialist. De totaalprijs wordt iets hoger, maar u voorkomt hiermee onnodige schade aan uw zonwering of gevel. Voor de montage van een zonnescherm betaalt u gemiddeld € 1tot € 200. Handmatige of elektrische bediening.


Heeft u het perfecte zonnescherm gevonden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts