donderdag 7 juli 2016

Kendix

Gordijnstof Bekijk producten. Laat je inspireren en maak gebruik van onze. Oorspronkelijk werden traditionele stoffen geweven maar sinds de jaren van de vorige eeuw ook meer Mordene stoffen.


Onze ontwerpers wijden zich vol overgave en vindingrijkheid aan iedere collectie. Er worden afgestudeerden van de kunstacademie aangenomen om designs te gaan ontwerpen voor de gordijnstoffencollectie.

Kendix gordijnen online bestellen. De drijvende krachten in onze studio. Jan van der Heijdenstraat 48. Dit toonaangevende bedrijf werd in de Swinging Sixties in Londen opgericht door Sir Peter Osborne en Anthony Little. Hun eerste collectie van handbedrukte behangen zorgde voor een revolutie en verbreedde de horizons in de interieurwereld.


De collectie is gericht op de klant die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt. De nieuwe naam markeert de andere koers en internationale artistieke ambities. Actuele ontwikkelingen in architectuur, cultuur, design en kunst zijn de basis voor ideevorming.

Maak snel een afspraak voor passend interieuradvies bij Matser Wageningen. Vanuit deze basis zijn prachtige dessins ontstaan. Er is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en de ontwerpen zijn veelal kamerhoog.


De adviseurs van Van Wiefferen adviseren je graag over de mogelijke confectiemethoden. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden. Drie lappen stof, kendix international. Het is stevig katoen, ook.


De koffie staat klaar in Waddinxveen. KENDIX gebruikt hoogwaardige design stoffen in hun collectie. Maar ook bijvoorbeeld in hotels, culturele centra, regeringsgebouwen, kantoren, kortoin representatieve interieurs over de hele wereld hangen kendix gordijnen.


De zes nieuwe items bevatten nieuwe trendkleuren, projectgeschikte stoffen en een diversiteit aan dichte en transparante kwaliteiten met een rijke structuur. Durf jij de spannende combinaties aan? Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen.


De prachtige stof is kamerhoog verkrijgbaar, zodat het dessin volledig tot zijn recht komt. Brandvertragend en kamerhoog. Kom voor inspiratie en advies op maat voor gordijnstoffen langs in één van de winkels van de Binnenspecialist.


Voor inspiratie en advies kunt bij BergBerg terecht.

U kan bij Vlatex rekenen op professioneel advies en persoonlijke begeleiding bij de realisatie van uw woondromen. Geef een reactie Reactie annuleren. Forsanger og guitarist Thomas, Bassisten Kristian, og Trommeslageren Magnus. Wij gebruiken cookies om goed gebruik van deze site mogelijk te maken.


Burchthuys Wonen in de regio Rotterdam, Alblasserwaard en de Hoeksche Waard levert. Ontdek onder meer New Sity in Barendrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts