dinsdag 26 juli 2016

Salontafel engelse stijl

Salontafel engelse stijl

Op zoek naar een nieuwe Salontafel? Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Engelse Salontafels online bestellen. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Koop nu salontafels voor uw huis.


Wij bieden u de meest uitgebreide collectie van engelse stijl in massieve eik en kerselaar zowel eetkamers,burelen,bibliotheken en kleinmeubelen alsook handgemaakte salons. Alle meubelen worden met de hand gemaakt volgens de traditionele regels van de oude engelse meubelmakerij en worden afgewerkt met de mooiste patines. Bovendien heeft een salontafel ook decoratieve doeleinden. Met zijn mooie model en design harmonieert hij met uw woonstijl.


Bij LOBERON vindt u zowel moderne modellen in interessante vormtaal met aansprekende decors, als ook klassieke salontafels van echt hout in rustieke, landelijke stijl , die een aangenaam natuurlijke indruk wekken. Prachtige kasten, sideboards, displaykasten, salontafels, schrijftafels, bureaus, secretaires. Inderdaad: quite impressive.


Prachtige oude engelse schapenleren salontafel afgewerkt met koperen nagels, fraai houtgesneden onderstel met webbing onderblad. Mooie stoere salontafel SPIDER met een old wood blad en een strak old wood onderstel. Naar wens in iedere gewenste afmeting. In die editie verscheen onder meer een reportage over het huis van Nathalie en Jo. Zo goed als nieuw Ophalen.


Een klassiek interieur is een klasse apart. Symmetrie, orde, harmonie en een rijke uitstraling zijn kenmerken voor deze stijl. Door gebruik van exclusieve stoffen, mooie en stijlvolle combinaties bewijst Country Lifestyle dat ook een klassieke stijl met de tijd kan mee gaan. Eenvoudig gezellig plaats nemen en het goed laten gaan. Dat is met het salontafel cassala in de landelijke stijl een licht.


Als u dit meubel van massief grenenhout ziet, wordt u direct een behaaglijk gevoel krijgen, een thuis gevoel. Stel zelf uw droombank samen. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ontdek ons ruime assortiment!


Ruim assortiment salontafel engelse stijl. Rijkelijk voorzien met decoratief snijwerk in Queen Anne stijl. Koninklijk antieke woonkamer.


De sobere eenvoud en stijlvolle elementen maken dit programma tot een antiek interieur van koninklijke klasse. Deze warme en krachtige meubelcollectie is goed te combineren met verschillende interieuren. De vierkante Fleur salontafel is een moie klassieke tafel met gedraaide poten. Wil je verschillende stijlen in je interieur combineren, laat dan zaken terugkomen. Zo kunnen landelijke decoratiematerialen prachtig met moderne kunststukken gecombineerd worden, zolang er her en der herkenningspunten zijn.


Salontafel engelse stijl

Een strak vormgegeven boekenkast kan prachtig matchen met een stoere landelijke oud houten plank. Als je té stoer gaat, dan zit je eerder bij de industriële stijl. Landelijke stijl is eerder gematigd.


Laat je woning rust uitstralen. Een salontafel met landelijk uiterlijk, samen met landelijke eettafel en stoelen, een landelijk dressoir, een landelijke bank en fauteuils geven jouw interieur een klassevolle uitstraling. Onze salontafel in antieke stijl zal zowel een praktische als decoratieve toevoeging aan je huis zijn!


Salontafel engelse stijl

Hij kan ook worden gebruikt als een opbergkist of bankje. Deze salontafel is gemaakt van massief hout met een antieke kleurstijl en is gedecoreerd met kunstleren banden en metalen elementen. Hierdoor heeft de tafel een vintage charme.


Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts